Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ki nyerne szkanderben? Te vagy a barátod?
Tutira ő :D
Egyszer kórházban volt és hogy bizonygassa, milyen erős, lenyomott szkanderben. Ami a kemény, hogy tényleg nem hagytam magam. xD
De a lábacskáim nekem jóval erősebbek, mert a nagyon sürgős és nagyon távoli utakat leszámítva kizárólag gyalog járok mindenhová.
Liftet sem használok, teherrel sem.
Szóval le is sprintelem könnyen, izomerő szempontjából is jobb a lábam. :D
Nagyon jó ez a kérdés! :) Vicces! :) Sohasem jutott volna eszembe, hogy ez bárkit is érdekelhet. :)
Nálunk én (p/u) nyernék, nem is kérdés. :) Erősebb felépítésű vagyok, mint a párom. Ő sokkal lágyabb, finomabb karakter, pedig 80-85%-ban Ő az a/u.
Simán lenyomnám, erőlködés nélkül. Viszont fejben Ő az erősebb (okosabb) kettőnk közül. :)
Jól van ez így... :)
Én nyerek, barátomnál sokkal erősebb vagyok. Bár van hogy hagyom nyerni. :D
Noha tudja, hogy csak azért nyert mert hagytam neki, nem igazán zavarja. Így is örül a győzelmének. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!