Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a melegekből álló csoportról, akik Szíriában harcolnak az ISIS ellen?

Figyelt kérdés

[link]

Számomra nagyon szimpatikus, hogy végre a melegek is keményen kiállnak magukért, társaikért. A ti véleményetek is érdekelne erről.

2017. júl. 31. 22:19
1 2
 11/14 Ramone ***** válasza:
50%
"Az antik leírások arra engednek következtetni, hogy Alexandrosz tüdőgyulladással súlyosbított maláriában halt meg. Annyi bizonyos, hogy az állandó fizikai igénybevétel, a kicsapongó életmód és a mértéktelen alkoholfogyasztás hatalmas kárt tettek a szervezetében, s ezért a májzsugorodás sem kizárt, mint halálának egyik oka."
2017. júl. 31. 22:55
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Nincs ebben semmi különös. Számos ilyen-olyan csoport harcol - mágpedig eléggé eredményesen - ebben az elkeseredett harcban. Harcolnak Pesmergák is, sőt a kurd miliciáknak női századaik vannak, amelyek semmivel sem harcolnak kevésbé hatékonyan, mint férfi bajtársaik.

Nem különleges esemény ez.

2017. aug. 1. 15:32
 13/14 Béla211 ***** válasza:
11%
Nekem az a véleményem ,hogy én nem harcolnék nem ontanék emberi életet.Inkább meg halnék de nem fognák fegyvert. Persze inen Magyarországról így gondolom. De ha Szíriában nőttem volna fel lehet más kép gondolkodnék.
2017. aug. 1. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:
94%

Harcolnak magukért, a honfitársaikért, a hazájukért.

Nem érdekel, kik ők, magyar állampolgárként, európai emberként és magánszemélyként is becsülendőnek tartom, amit tesznek.

2017. aug. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!