Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuálisból lehet meleg? Mit tehetnék az ellen, hogy elfelejtsek egy heterofiút?
Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 21:23
1/4 anonim válasza:
Nem lehet, hagyjad. Ismerkedj másokkal. Nekem az segített, hogy a heteró srácnak elmondtam, hogy tetszik, ő meg határozottan elküldött.
2/4 Someone Alone válasza:
Nem.
Heteroból maximum úgy lehet meleg, ha még nem tisztult le benne a szexuális orientációja.
Még rájöhet arra, hogy esetleg biszex.
Semmi sincs kizárva.
Van aki a 20-as évei felett jön rá, hogy biszexuális.
3/4 anonim válasza:
Heterobol sose lehet neleg. Aki esetleg kesobb jon ra az se volt soha hetero,csak kesobb jott ra. Ha van/volt b.noje es nem utal ra semmi h biszex, akkor hagyd, ne gondolj ra tobbet es ismerkedj masokkal:)
4/4 Someone Alone válasza:
Hármas, ha esetleg engem akartál kijavítani... Én ezt írtam:
"Heteroból maximum úgy lehet meleg, ha még nem tisztult le benne a szexuális orientációja." - Ebből szerintem kivehető, hogy mivel még nem tisztult le benne a szexuális orientációja, így ő csak abban a hitben van, hogy hetero, de megvannak a hajlamai másfajta szexualitáshoz is. Ezen én is átmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!