Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Van egy srác... Elèg règ ismerem sokáig nagyon jóba voltam vele.. De aztán eltávolodtunk egymastól de most kb 5-6 hónapja megint jóba lettünk.. Règen mindíg azt hittem hogy meleg de akkor ez annyira nem èrdekelt.. Akkor nem vonzott nem jött be.. De most nagyon rákattantam csak nem tudom hogy az-e vagy sem... Van egy lány akivel nagyon jóba van 1x láttam hogy csókolózott vele megmutogatja h miket írkál vele.. Szóval szerintetek rákèrdezzek hogy ő most bi? Vagy hagyjam? Bocsi ha hosszú lett ès nem lehet èrteni.

2017. júl. 31. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő tudja, hogy te meleg vagy?
2017. júl. 31. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha olyan téma van kérdezz rá
2017. júl. 31. 17:10
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 nem, nem tudja hogy az vagyok

#2 szerinted rèszegen ha megkèrdeznèm az jó lenne persze ő is rèszeg lenne

2017. júl. 31. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben az esetben először inkább elmondanám neki a helyedben, és a reakciójából sok minden kiderülhet, lehet, hogy rá se kell konkrétan kérdezned.
2017. júl. 31. 17:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is.. De mivan ha megutál ès elmondja pár embernek?
2017. júl. 31. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kinézed belőle, hogy ilyet tenne, akkor nem is értem, mi a kérdés, minek akarsz felé közeledni akkor?
2017. júl. 31. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!