Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar sarokba szorítani a barátom?
Amikor veszekedek a barátommal mindig sarokba akar szorítani vagy fölényben akar lenni. Komolyan ezzel dühít fel igazàn amikor valami apróbb dolgon is összekapunk. Jön utánam és addíg követ amíg nem terelget az ajtóba a sarokba az ágy végéhez, meg még mondhatnám és ilyenkor ha veszekszünk lefogja a kezemet. A csuklómat óvatosan megszorítja és ha valami gáz dolgog mondok, csúnyán beszélek megszorít. De veszekedés után vagy közben van egy pont amikor csillapodik és utána belecsókol a tenyerembe megpuszilja a csuklómat vagy magához rán és megölel,de eléri mindig,hogy behódoljak neki. Mindig neki van igaza, tényleg sok mindenben az ő álláspontja a helyes meg én szoktam meggondolatlan lenni vagy aki valamivel felbőszíti, de akkor is muszáj neki győzedelmeskedni és ha lezàrtnak tekint egy veszekedést akkor bújik,ölel, kedves lesz. Nem rég volt,csak hogy egy példával érzékeltessem mire is kell gondolni. Szal nem rég mentünk strandolni és csak páran voltak a parton. Nem akartam vizes cuccba a kocsiba beszállni ezért gyors helyben öltöztem és az egyik csaj meglátta a f@rkamat. A fene nem gondolta volna,hogy majd valaki pong akkor fog rám nézni. A barátom meg mindenki előtt leoltott,hogy mekkora tapló vagyok,hogy mutogatom magam a világnak. A kocsiban meg az arcomba hajolva mondta hogy ilyen húzàsom nem lehet többször aztán belecsípett a hasamba. Mondjuk nemtom akkor mérges volt tényleg vagy csak ugratott, mindig komolynak látom ilyenkor. De ezen pont nem veszekedtem vele.
Nektek erről mi a véleményetek?
23F (passzív) a szerelmem 28F (uni) 18 éves korom óta vagyok vele, szóval elég régóta, de mindig ilyen volt azt megjegyezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!