Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány pontot adnátok magatokra?
Tehát mennyire vagytok szerintetek jó pasik? Kort is írjatok!
Azért érdekel, mert mostanság vegyes érzéseim vannak. Néha úgy érzem nagyon szarul nézek ki. Főleg mikor látok helyes, sportos és szexi fiúkat, sőt inkább férfiakat mert bár csak 18 évesek már olyan a kisguárzásuk. Néha meg tök jó pasinak érzem magam annak ellenére, hogy tudom milyen vékony vagyok pl. :D Amúgy nem szoktam depizni vagy ilyesmi csak ez elgondolkoztatott mostanság.
Attól, hogy valaki szerint ő jól néz ki még nem lesz öntelt szerintem.
Nem, nekem nem csak a külső számít. Bár szerintem én jól nézek ki és nem csak szerintem, mert a környezetem is ezt adja át nekem. Ettől függetlenül egy nem feltétlen szép fiút is tudnék szeretni, mert a külső tényleg nem minden.
Aki meg annak örülne, ha mindenki csúnya önbizalomhiányos lenne, arról meg van a véleményem. Azt az embert elfogadják, akár milyen is, ha van önbizalma és rendben van magával.
Pl ő számomra tízes. [link]
Hát ettől tényleg nem kell izmosabb, én amúgy sem azt nézem hanem az arcot. legalább is elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!