Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert enyire jo melegnek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Celebgangi kérdése:

Miert enyire jo melegnek lenni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi, csak poénkodtam a beszólással. Azért raktam utána az emotikont is. :) Vagyis nem vetetm beszólásnak...így értem.
2017. júl. 19. 14:53
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
*vettem
2017. júl. 19. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Meg h nemvagyunk osszetartoak:D nezzenek oda milyen udvarias vidam csevej zajlott le nemsokkal korabban:D
2017. júl. 19. 14:56
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Azért, mert szét akartuk offolni a kérdést.
2017. júl. 19. 14:57
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Miért ki mondta hogy az átlagnál magasabb tesrhőmérsékletűek nem tarthatnak össze? Ez is egy közösség vagy mifene.;-)
2017. júl. 19. 15:03
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező a hülye kérdésével összekovácsol minket...neki kell köszönetet mondanunk. :P
2017. júl. 19. 15:07
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

Elmondom, mennyire örülök és milyen jónak érzem.

Reggel, mikor felnyitom a szemem, gyűlölöm, hogy látom a napfényt, mert azt jelenti, hogy ennek a r*hadék szennynek (nekem) még egy napig kell a levegőt, a vizet, az ételt és az energiát pazarolni.

Mikor először belenézek a tükörbe, vagy hányok vagy sírógörcs kap el, hogy ez nem illúzió, ez a hülye ny**orék b**i még mindig él.

Ahhoz, hogy minimálisan is tudjak kezdeni valamit magammal, két kávét és minimum fél doboz cigit kell reggelente elfogyasztanom.

Akkor már beletörődöm, hogy még egy nap, de azért imádkozom érte, hogy mikor orvoshoz megyek, a tüdőrák diagnózisát kapjam, hogy legyen észszerű indokom, hogy végre megöljem magam és megdögöljek.

Napközben további legalább 2 doboz cigivel és olyan 7-8 kávéval tartom a szintemet.

Este úgy hunyom le a szemem, hogy remélem, másnap már nem kelek fel.

Napközben kedvelt időtöltésem hosszú sétákat tenni és útközben mantrázni suttogva, hogy "Dögölj meg!"

Na, ennyire örülök, hogy meleg vagyok. -.-"

2017. júl. 19. 20:39
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
Végre egy pozitív hozzáállás.
2017. júl. 19. 22:21
 19/23 anonim ***** válasza:
85%
Hú tizenhetes, nem vagy Te depressziós?
2017. júl. 20. 14:44
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Mért jó melegnek lenni? Mert jelképeddé teheted a szivárványt, ezzel bemocskolva azt, és még a "vidám" szóra is ráragad a fertő :))
2017. júl. 21. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!