Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DigitalMech kérdése:
Milyen érzés melegnek lenni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 22:04
4/10 anonim válasza:
Ez olyan mintha megkérdeznéd egy lótól hogy milyen érzés lónak lenni...
Vagy egy heterótól megkérdezni hogy milyen heterónak lenni...
5/10 anonim válasza:
Amikor rájöttem, hogy srácokhoz vonzódom, akkor nagyon utáltam az egészet és mindenáron meg akartam változni. Idővel aztán lassan megbékél vele az ember és elfogadja, hogy ezt dobta a gép. Aztán később (főleg ha megtalálja a párját) rájön, hogy voltaképp teljesen jó úgy minden, ahogy van. Mostanra már ha lehetne, akkor sem változtatnék rajta, mert így érzem teljesnek az életem. :)
27f m
6/10 anonim válasza:
Kiraly:D imadom,nagyon szeretek az lenni, nemszeretnek vtoztatni rajta
7/10 anonim válasza:
Nagyon kellemes érzés, én szeretek az lenni:3
8/10 anonim válasza:
DigitalMech nem hiszem hogy ez külön érzés lenne
10/10 teencurious válasza:
Ha tehetném inkább hetero lennék. De hát az élet ezt a lapot osztotta le nekem , muszáj elfogadnom és együtt élnem vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!