Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy ne kötődjek a barátomhoz és ne legyek szerelmes?
Nagyon tetszik a férfi akivel elkezdtem ismerkedni és már "járunk" is kapcsolatban vagyunk 4 hónapja. Szeretem is, de nem szerelemből. Szerelmes sosem szeretnék lenni és vigyàzok arra,hogy ne hogy túlságosan kötődni kezdjek hozzá. Nagyon mások vagyunk,külsőre és belsőre is. Ő sokkal magasabb nàlam, férfiassab, dominánsabb, erős személyiség, kedves, inkább komoly,megfontolt,szigorúbb, nem valami barátságos másokkal, viszont empatikus,nagyon hamar meglehet kedvelni, érzékeny férfi és romantikus. Én egy vékony , kölyök pofával megáldott visszahúzodó, nagyon romantikus, de vele inkább nem lennék az, barátságos vagyok, ügyetlen srác vagyok, megmukkani sem merek mellette sokszor és mindig ő irányít. Mivel nem akarom annyira közel engedni magamhoz, ezért tartok kis távolságot. Párszor már nála aludtam, de kértem,hogy külön fekhelyem legyen, senkivel sem fogok együtt aludni, mert nem akarom,hogy pont ő alva lásson vagy egész éjjel hozzámbújjon. Akkor csak jobban ragaszkodni kezdenék hozzá. Azthittem megértette a kérésemet, mert először nem problémázott és nem volt dühös. Most utoljára viszont amikor mentem hozzá ez egy péntki nap volt és hétfőig maradtam nàla. Akkor rám förmedt mondván meddig csinálom ezt vele? Most komolyan mit nem ért azon amit nektek is elmondtam itt? Úgy jött le mintha én lennék a rossz. Egésznap ez miatt morgott és este átvitte a cuccaimat a saját àgyàba. Választhattam vagy vele alszok vagy haza mehetek. Hát nyilván nem indultam volna el este 10 órakor haza busszal. Befeküdtem mellé és amit mondtam is azonnal átkarolta a testemet és kanál pózban aludtunk. Mondtam neki,hogy ne érjen hozzám alváskor erre jobban rám nehezedett és azt mondta majd megszokom aludjak már. Azt is mondtam neki,hogy ne csókolgasson napközben csak úgy, mert kell egy kis szabad tér amikor nem egymáson és egymásban vagyunk. De nem foglalkozik velem. Mindig ölelget ha vele vagyok, vagy a hajamat birizgálja és most meg már mintha direkt olyan helyzeteket keres ahol hozzám érhet. Ilyen pl,hogy este nézünk mindig egy filmet, az elején megértette,hogy nem akarom,hogy ölelgessen. Mostanra viszont magához ránt szószerint. Megfogja a felsőmet és oda rángat a lábai közé és csak úgy nézhetünk filmet ha hozzámérhet és megölel. Amúgy nagyon jól esik, meg van amikor felizgultam, de nem érti meg,hogy nem lehetünk egymáson mindig. Nem akarok hozzà annyira kötődni. Most meg szinte megszokja majd ezt és bármit mondhattam nem figyelt egyszer még egy naív kölyöknek nevezett. Most azért, mert ő 27 éves én meg 19 még nem lettem naív szerintem. Tanácsokat szeretnék kérni,hogy szerintetek mivel érhetném el,hogy ne kezdjek kötődni hozzá? Eléggé sokat vagyunk együtt, megyünk strandra,kirándulni, tervben van egy Horvátországi kirándulás is. Már így is szoros a kapcsolatunk, ő meg még velem akar aludni meg folyamat ölelget,csókolgat. Nincs bajom ezzel, szeretem a barátomat nagyon, nagyon. Csak szerelmes nem akarok majd lenni és kell legalább pici távolsàg.
19/F passzív.
De kis drága vagy :)
De mindenképp beszéld ezt meg a barátoddal.
a távolságtartásoddal elronthatod a kapcsolatotokat.
Késő, már szereted őt. És ez normális, ez a párkapcsolat alapja. Nem fog megutálni érte, ha kimutatod a szereteted. :)
Csak beszélj vele őszintén, hogy miért is voltál távolságtartó, megfogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!