Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan érjem el, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy ne kötődjek a barátomhoz és ne legyek szerelmes?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik a férfi akivel elkezdtem ismerkedni és már "járunk" is kapcsolatban vagyunk 4 hónapja. Szeretem is, de nem szerelemből. Szerelmes sosem szeretnék lenni és vigyàzok arra,hogy ne hogy túlságosan kötődni kezdjek hozzá. Nagyon mások vagyunk,külsőre és belsőre is. Ő sokkal magasabb nàlam, férfiassab, dominánsabb, erős személyiség, kedves, inkább komoly,megfontolt,szigorúbb, nem valami barátságos másokkal, viszont empatikus,nagyon hamar meglehet kedvelni, érzékeny férfi és romantikus. Én egy vékony , kölyök pofával megáldott visszahúzodó, nagyon romantikus, de vele inkább nem lennék az, barátságos vagyok, ügyetlen srác vagyok, megmukkani sem merek mellette sokszor és mindig ő irányít. Mivel nem akarom annyira közel engedni magamhoz, ezért tartok kis távolságot. Párszor már nála aludtam, de kértem,hogy külön fekhelyem legyen, senkivel sem fogok együtt aludni, mert nem akarom,hogy pont ő alva lásson vagy egész éjjel hozzámbújjon. Akkor csak jobban ragaszkodni kezdenék hozzá. Azthittem megértette a kérésemet, mert először nem problémázott és nem volt dühös. Most utoljára viszont amikor mentem hozzá ez egy péntki nap volt és hétfőig maradtam nàla. Akkor rám förmedt mondván meddig csinálom ezt vele? Most komolyan mit nem ért azon amit nektek is elmondtam itt? Úgy jött le mintha én lennék a rossz. Egésznap ez miatt morgott és este átvitte a cuccaimat a saját àgyàba. Választhattam vagy vele alszok vagy haza mehetek. Hát nyilván nem indultam volna el este 10 órakor haza busszal. Befeküdtem mellé és amit mondtam is azonnal átkarolta a testemet és kanál pózban aludtunk. Mondtam neki,hogy ne érjen hozzám alváskor erre jobban rám nehezedett és azt mondta majd megszokom aludjak már. Azt is mondtam neki,hogy ne csókolgasson napközben csak úgy, mert kell egy kis szabad tér amikor nem egymáson és egymásban vagyunk. De nem foglalkozik velem. Mindig ölelget ha vele vagyok, vagy a hajamat birizgálja és most meg már mintha direkt olyan helyzeteket keres ahol hozzám érhet. Ilyen pl,hogy este nézünk mindig egy filmet, az elején megértette,hogy nem akarom,hogy ölelgessen. Mostanra viszont magához ránt szószerint. Megfogja a felsőmet és oda rángat a lábai közé és csak úgy nézhetünk filmet ha hozzámérhet és megölel. Amúgy nagyon jól esik, meg van amikor felizgultam, de nem érti meg,hogy nem lehetünk egymáson mindig. Nem akarok hozzà annyira kötődni. Most meg szinte megszokja majd ezt és bármit mondhattam nem figyelt egyszer még egy naív kölyöknek nevezett. Most azért, mert ő 27 éves én meg 19 még nem lettem naív szerintem. Tanácsokat szeretnék kérni,hogy szerintetek mivel érhetném el,hogy ne kezdjek kötődni hozzá? Eléggé sokat vagyunk együtt, megyünk strandra,kirándulni, tervben van egy Horvátországi kirándulás is. Már így is szoros a kapcsolatunk, ő meg még velem akar aludni meg folyamat ölelget,csókolgat. Nincs bajom ezzel, szeretem a barátomat nagyon, nagyon. Csak szerelmes nem akarok majd lenni és kell legalább pici távolsàg.

19/F passzív.

2017. júl. 18. 08:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Undorító.
2017. júl. 18. 08:48
 2/13 teencurious ***** válasza:
100%

Bárcsak nekem lenne egy ilyen barátom. :(

Biztosan nem lökném el magamtól.

De hát a jó fiúk egyedül maradnak. :)

18/F/passzív

2017. júl. 18. 08:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi baj van azzal ha szerelmes leszel?
2017. júl. 18. 09:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, melegként kérdezem, neked konkrétan mi bajod van? Mert én meg a kérdésedet nem értem.

Tudod valahol tényleg eléggé éretlen vagy.

A csávó az elején tiszteletben tartotta, hogy te ilyen kis távolságtartó vagy mert szerett volna a kedvedben járni.

De nem játszhatod vele ezt a "kinnt is vagyok bennt is vagyok" játékot.

Nem teljesen értem a kapcsolatotok természetét, ahogy azt sem mennyire beszéltétek is meg mit is akartok ettől a kapcsolattól, mit gondoltok róla, és látszólag pont ezzel van a baj.

Te úgy akarsz vele lenni, hogy ne kelljen elkötelezned magad mellette, ő viszont egy idő után azért joggal várja el, hogy ha ott vagy vele, akkor legyél is vele.

Mert oké, az elején nem tudod, nem akarta siettetni, nem akarta erőltetni.

De ahogy ő tudott várni, most úgy kell neled valahol eldönteni, akarod őt vagy sem?

Az nem megy, hogy csak kiveszed a kapcsolatból a neked jót, aztán lelépsz.

Te neked is tiszteletben kéne tartanod az ő idejét.

2017. júl. 18. 09:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Amit pedig nem kérdeztem még meg, és azt hiszem mindannyian szeretnénk megérteni, hogy miért is nem akarsz hozzá kötődni vagy szerelmes lenni belé?

Ennek mi az oka?

Tulajdonképpen akkor nem akarsz vele lenni?

Ezt elmondtad így neki is?

Tudod a legnagyobb baj, még mindig azzal van, hogy azzal, hogy kiveszed azt a kapcsolatból ami neked jó, de közben elutasítod a közeledését vegyes üzeneteket közvetítessz felé.

Nem csodálom, hogy nem vesz komolyan, mert olyan mintha csak kéretnéd magad.

Hisz vele vagy, akkor csak jól érzed magad.

Ha ennyire biztos vagy benne hogy nem akarsz többet akkor szakíts vele de ne álltasd.

Vagy beszéljétek meg, ki mit is gondol.

Mondd el, hogy részedről ez csak egy ilyen időszak vagy nem tudom minek nevezzem, de nem tervezel vele maradni.

2017. júl. 18. 09:12
 6/13 A kérdező kommentje:

De vele akarok maradni. Párkapcsolatban vagyunk, ezt ő is így gondolja ez nem szexkapcsolat vagy barátság extrákkal stb.

Már voltam egyszer szerelmes és csak rossz tapasztalatom van.

17 évesen szerelmes lettem egy srácba ő 21 éves volt. Pár hónapig jártunk, de ő nem volt belém szerelmes és csak gond voltam neki. Én mindig minden pillanatot meg akartam őrizni, marasztalni akartam hosszan, amíg csak lehet, hiszen vele lehettem érezhettem minden porcikáját, nagyon jó volt vele lenni, sokat voltunk együtt. De nem kért belőlem, mert túlsok voltam neki, nem tetszett neki,hogy kimutatom az érzéseimet,amikor ajandékot kapott tőlem úgy csinált mintha fegyvert tartottam volna a fejéhez, neki nem kellett, miért vagyok ilyen nyàlas sràc, kicsit higgadjak le, ne lógjak mindig rajta. Vele is aludtam már párszor akkor én voltam az aki bújni akart vagy több érintést vártam tőle, de ő nem igényelte. Aztán nem sokára szakítottunk, mert ő nem volt szerelmes belém és megfojtottam a szeretetemmel, nagyon rá voltam állva, idegesítettem azzal,hogy a kedvében akartam járni és mivel nem szeretett így nem volt értelme az egésznek. De nagyon megalázva éreztem magamat, mert úgy éreztem,hogy tényleg megfojtottam őt, sok voltam neki, nem szabadott volna kimutatnom az érzéseimet neki. Mindig is tudtam,hogy nem szerelmes csak úgy voltunk egymàsnak.

Nem akarom most a barátommal aznosítani a szerelmet, és innentől  kezdve azt élni, hogy: "amikor ő velem van minden szuper, amikor ő nincs, félek, hogy ez a szuper-érzés elmúlik, és itt maradok magamban az érzés nélkül. Nagyon szeretem őt és nem akarom ellökni magamtól, csak arra kértem,hogy ne aludjunk együtt, nem kell mindig egymàson lógnunk. Félek,hogy megis unna majd hamar és az exem is azt tanácsolta anno,hogy fogjam vissza magam,ha majd lesz valakim, nem kell mindig éreztetni a màsikkal,hogy szeretem és vele akarok lenni. Én meg kb mindig a kedvében akartam járni, nagyon tepertem utána. A mostani barátom tudom,hogy tudja,hogy szeretem őt és ez azért látszik is rajtam én úgy gondolom. Tényleg vele akarok lenni, már most jobban szeretem mint az exemet. Talán azért is,mert most viszonozva vannak az érzéseim, és mellette biztonsàgban is érzem magam,sokkal jobb vele, ő nagyon más, bízom benne, és mindig vele szeretnék lenni, nem akarom megfojtani a szeretetemmel, hogy meglepem ajándékkal, vagy ölelgetem, oda bújok hozzà. Ő ezt csinálja, de lehet fordított esetben neki ez sok lenne és én érzelgősebb típusu vagyok szerintem mint a barátom. Talán..nem szeretnék szerelmes lenni belé, mert akkor ugyan az lesz és szakítana velem ő is. Inkább kell egy kis távolsàg, folyamatosan azt érzem,hogy vele akarok lenni és elnem engedném, már szétszakadok annyira szeretem, nem lehetek vele mindig!!! Nekem az együtt alvásról nagyon szr emlékem van, amikor velem aludt a barátom akkor jó volt minden, nagyon! Csak gyakran eszembe jut,hogy ha én is ilyen ölelkezős,nyílt lennék akkor rám un majd, nem tetszik neki. Most rendeltem a barátomnak egy új tabot, mert a régit eltörte. Remélem örülni fog neki, de lehet túlzásnak tartja majd és túl nyàlas. A Horvátorszàgi út előtt pedig szeretnék vele elmenni majd hajózni is Balatonra, de lehet ez is nyàlas vagy soknak tartja. Sza"l ilyeneket is ritkàn és óvatosan kell csinàlni, mert ràm unna. Szerelmes pedig nem akarok lenni, nekem anélkül is működő képes a kapcsolatunk. Nem akarok hozzá ragaszkodni, kötődni. De sosem h.lyítettem szerintem.

2017. júl. 18. 09:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Rendben, most már értem a problémádat, velem nagyon hasonló volt, én is túlszerettem valakit aki inkább ellökött magától mert elege lettt belőle, de tegyük hozzá sosem volt ez igazán kölcsönös köztünk, csak ő hagyta magát szeretni, én meg rajongásig szerettem,

Miután elváltak útjaink, én pedig összetörtem úgy éreztem még csak hasonlóba se akarok beleesni, ezért a következő kapcsolatomnál érzelmileg távolságtartóbb voltam, féltem mindenfajta ragaszkodástól.

Komoly konklúziót nem tudok neked mondani, de szerintem neked kéne ezt helyretenned magadban.

Megértened, hogy utat kell engedned az érzéseidnek és el kell engedned a félelmeidet.

Hiszen ha megnézed, pont attól félsz hogy az érzéseiddel tönkreteszed a kapcsolatod, ehez képest ugyanígy belerondít a távolságtartásod is.

Akkor most jobb?

El kéne tudnod engedni magad és jól érezni ebben a kapcsolatban ha ennyire kölcsönösen szeretitek egymást.

Hidd el a dolgok így is úgy is változnak, sosem csinálhatod elég okosan, inkább éldd meg a jelent és élvezd.

És azt is javaslom beszéld meg ezt így ilyen nyíltan a pároddal, hogy ilyen félelmeid vannak és ez okoz problémát, jobb lesz ha ő is érteni fog.

2017. júl. 18. 10:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Baromság amit csinálsz.

Attól még hogy valami f szfej kihasznált, nem kell lemondanod az érzéseidről.

Most van egy barátod aki szeret, mutasd ki neki, hogy te is őt.

Nem kell túlkomplikálni.

A leírtak alapján rossz hírem van, szereted őt.

Ez teljesen normális. Sőt, ez a normális. Olyannal vagyunk együtt, akit szeretünk.

Csak fogadd el, amit ő kínál és légy őszinte vele te is.

Tudom, milyen egy csalódás és utána nagyon ijesztő minden. Az én személyes véleményem az, hogyha eddig kibírta ezt a hisztit, fontos vagy neki. :)

19/F

2017. júl. 18. 14:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szívem szerint én megölelnélek téged :) Mert aranyos amit írsz, de butaság is. Az, hogy más ártott nem jelenti, hogy mindenki fog. Ha meg igen, majd megedződsz, de nem szabad azért lemondani a jóról, mert lehet benne rossz is.

A tejberizs is lehet, hogy rákkeltő, mégis megeszed, mert finom és jól esik. Érted mire célzok. Hagyd, hogy legyenek érzéseid, mert szeretve lenni és azt élvezni a legeslegjobb dolog a világon, amit megélhetsz és amíg csak tudod élvezd, mert ajándék. Ne félj, nem lesz bajod! Ha lesz is talpra fogsz állni majd, ahogy tetted az előző fiúnál is.

2017. júl. 18. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs senkim, sosem volt, szerintem nem is lesz. Én olyan boldog lennék, ha egy ilyen ember lenne az életemben, hogy azt le sem tudom írni. Hagyd ezt a hülyeséget, és szeresd, bújj oda hozzá, stb. Én egyáltalán nem tartom túlságosnak amiket leirtál, a hajózás meg ezek. Ha valaki velem ilyet csinálna, nagyon örülnék, nem taszítana... Sok sikert!
2017. júl. 18. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!