Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen munkakörben érezheti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen munkakörben érezheti jól magát egy nem mimóza típusú meleg srác? Ahol nem kell a melegekről szóló lenéző vicceket hallgatnia, és nem kell lenéző pillantásokat átélnie ha elindul munkahelyi pletyka hogy pasival él?

Figyelt kérdés
Milyen munkahelyek, vagy inkább szakmák ahol nem kell hajtűdobálónak lenni a felvételkor de a pasis melegek is jól érezhetik magukat nem csak a Pride-on vonuló típusok?

#meleg #nem süt róla hogy meleg #nem hivalkozó #nem parádézó meleg #hol érzi jól magát
2017. júl. 16. 18:21
1 2
 11/16 Béla211 ***** válasza:
100%

Én azt hittem kisvárosban durvább lesz azt a dolgot lenyeletni ,hogy én férfival élek együtt. Persze van róla pletyka meg rossz megjegyzések de ezek a hátam mögött. A szemébe nem merik mondani az embernek oda csak vigyorognak.De ezzel nem foglalkozom és nem igazán izgat ki mit gondol az és mit pletykál amíg alapjáraton hagynak nyugton élni.

Addig hagy legyek téma amúgy is egy ilyen kisvárosban ha nem erről akkor másról pletykálnak és más miatt nézik ki az embert szóval igazából mindegy.

De amúgy szerintem itthon minden munka helyen meg szakmában van aki ezt nem nézi jó szemmel.

2017. júl. 17. 07:20
 12/16 ftf1983 ***** válasza:
100%
Nem munkakörtől, hanem kollégáktól függ.
2017. júl. 17. 08:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor ha ennyire kollégáktól függ, konkrétan van olyan cég ebben az országban ahol olyan a kollektíva leszámítva a Pride szervező munkatársait ??????????
2017. júl. 17. 11:31
 14/16 ftf1983 ***** válasza:
100%
Van pár multi, akik nyíltan hirdetik, hogy elfogadóak (Vodafone, IBM, de a telekommunikációs cégeknél jellemzően sok meleg van. De tényleg nem a cégtől, hanem a kollégáktól függ. Én dolgoztam már jó pár helyen és sose volt bajom a melegségem miatt.
2017. júl. 18. 08:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Bulvar ujsagiro:)
2017. júl. 18. 11:00
 16/16 anonim válasza:
100%
Sokféle ember van emiatt sokféle homoszexuális is van, sokról nem is gondolják a csoporttársai, hogy az.
2021. márc. 18. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!