Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet fogamzásgátlót szedni? Tényleg vannak olyan mellékhatásai hogy meghízok vagy csak rossz pletyka?
17.16 nagy hülyeség! Lehet a gyógyszertől hízni, aki mellette hízott meg annak te nem fogod bemagyarázni, hogy nem amiatt van. 19 éves voltam mikor elkezdtem szedni, szóval én már eléggé ki voltam fejlődve, most 21 vagyok és 15 kiloval több. Semmivel sem mozgok kevesebbet, vagy eszek többet, nem is rendszertelenül étkezem. Amúgy BENNE VAN a tájékoztatóban is, mellékhatásként épp úgy mint a libidócsökkenés és még nagyon nagyon sok mellékhatása van.
De Kedves kérdező a kedvedért bemásolom az én tájékoztatóm egy részét a mellékhatásokról (lindynette 20)
"Mellfeszülés, testsúly- és libidó változás, lehangoltság, chloasma, vérzészavar, kontaktlencse viselési panaszok. Ritkán előfordulhat: epehólyag megbetegedés, sárgaság. bőrkiütés, hajhullás, hüvelyváladék megváltozása, hüvely gombásodása, szokatlan fáradtság, hasmenés"
Na ennyit erről..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!