Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatja?
Nagyon aranyos, de azért fura... :D
Szóval most, hogy nyár van, ugye otthon nincs rajtam póló. :D
A kedves párom pedig valamiért ráizgult a hasamra és a csontjaimra. :DDD
Szóval... Ilyen traktorpupillákkal bökdösi a hasamat az ujjaival, közben meg gügyög. :DDD
A csontjaimat is elég gyakran tapizza, különösen a kulcscsontomat és a bordáimat. :D
Oké, hogy orvostanhallgató, de azért ennyire izgulni testrészekre... :D
Így végigolvasva, szerintem a mentális egészség kategóriába talán jobban beillik ez a kérdés. :D
24/aktív
Csinál ő mást is. :D
Csak az vagy
1) elképesztően beteg és inkább nem írom le. :DD
vagy
2) Kis huncut a drágám. :P
Jaaaj, a hülyeségek megelőzése érdekében: nem fog beindulni a betegeire, onkológus lesz, nem túl izgató.
Felfogtuk a parod orvos lesz, a te hasad meg lapos v kockas, aranyos par vagytok es jo nektek okeee
De milenne ha esetleg attol kerdezned meg h miert csinal valamit, aki csinalja..? Nem? Neeeem mert az tul logikus lenne...
Ehh èn is ezt szoktam csinálni páromal! ^^" ha meg láttom hogy nincs rajta poló oda pattanok és el kezdem basztatolni a has szőrét vagy puszilgatom/harapdálom a hasát és amit nagyon utál szegény az az mikor a cuci bimbijét csesztetem neki valahogy nem jönn be meg szegénykémnek tölcsérmelkhasa van (aki nem tudja mi az olvason utána) de nem súlyos csak botoxal lehetne fel tölteni de azt meg se én se ő nem érzi szükségesnek így azt a kis be süpedést szoktam piszkálgatni! -w- párodnak ajánlóm a csbcs-t xd én reggel szoktam hètvégén párom konyhában áll alsóba én ki rongyolok meg csavarom ő fel sziszen és már mehet is a kergetés xd
19/F/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!