Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt ilyen nő ismerősötök? Miért csinálhatja ezt?
Egyik ismerősömnél mostanában állandóan előjön az a téma totál random, hogy ő nem tudná magát nővel elképzelni, neki nem jönnek be a csajok. Mondom rendben... (ez biztos rettentő lényeges infó, amit tudnom kell valamiért, ezért közölte velem.... gondolom én)
Aztán egyik nap egy kicsit ki kellett öltözni (elegáns nadrág + blúz), kérdezi, hogy miért nem öltözöm így gyakrabban? Mondom mert nem nekem nem kényelmes, nem szeretem, szoknyát se hordok pl., szóval ilyen egyszerű lélek vagyok inkább. Reakció: akkor te leszbi vagy??? (mivan?!) Mondom, hát nem... (mert amúgy tényleg nem vagyok az)
Azóta is előjött párszor ez a "kérdéskör", pedig aztán nem teszek semmi célzást vagy akármi mást irányába, ami félreérthető lenne, neki meg mindig csak férfiakkal volt tartós kapcsolata elmondása szerint, így nem tudom ezt a viselkedést hova tenni. Szerintetek?
az ismerősöd leszbikus vagy biszex
nekem teljesen az jött le a viselkedéséből.
1. az érdekes, szóval a csinos farmer + egy rendes felsővel vagy kicsit testhezállóbb póló (ami nem ilyen alvós, zsák méretű, hanem átlag női felső, na :D) kombó miatt már néznek valakit melegnek? Hűha :D fura.
3.: de mi miatt lehet ezt hinni a másikról? A ki milyen pasikkal ismerkedett lemezt is letoltuk már egy ideje, szóval nem értem :D A legnagyobb "bűnöm", hogy egy ideje nincs senkim, de ennyi.
Jézusom, küldd már el a fenébe. :D Elég idegesítő lehet a folytonos megjegyzéseivel.
Amúgy meg ez a mentegetőző magatartás leginkább a tagadó melegekre jellemző, sőt bárkinél előjöhet, aki valamilyen tulajdonságát el akarja titkolni. Minden előzmény nélkül felhozza a témát csak azért, hogy nyilvánvalóvá tehesse, neki aztán az ég világon semmi köze hozzá. Elég könnyen kiszúrható, nem éppen a profi hazudozók módszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!