Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kapjam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kapjam meg?

Figyelt kérdés
Szakács vagyok és van egy kollégám aki nem rég felhívta magára a figyelmem. Mondogatta egész este hogy hazamegy és jól lerendezi az asszonyt mert nagyon kivan már. Felment zuhanyozni én meg úgy gondoltam hátha láthatok valamit utána mentem. Öltöztem és amikor kiszállt a zuhany alól, láttam hogy áll a farka és hogy baromi nagy. 20-22 cm körül van. Azóta csak arra tudok gondolni hogy lesz*pjam. Hogy próbálkozzak? Már teljesen ráfüggtem.
2017. júl. 7. 11:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Csalta már meg nem is egyszer és nem is komoly. Amolyan nőcsábász alkat, mindegyiket megduga aki bejön neki.
2017. júl. 7. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Egyetértek a négyessel. először puhatolózz nála, nézd meg, hogy mennyire bevállalós, majd itasd le.

Az, hogy van valakinek felesége, barátnője semmit nem jelen. többször is voltam már full hetero sráccal, aki aztán simán hagyta, hogy lepippantsam.

2017. júl. 7. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki hagyja magat leszopatni egy sraccal, az nem hetero. Minimum biszex, vagy latens meleg. Sok ferfi nyomja el ezt magaban es inkabb novel el, csak mert fel maganak bevallani.
2017. júl. 7. 13:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Észrevette hogy stírölöm és tegnapelőtt azt mondta hogy nézzem nyugodtan, nem sűrűn láthatok ilyet.
2017. júl. 14. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!