Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert mondja h kapjam be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja h kapjam be tövig mert nekem is jot akar?

Figyelt kérdés
A párom orális szex közben mindig mondja h kapjam be tövig. De nem tudom. Hosszu es vastag amit nagyon szeretek, csak nem a torkomban.Van, hogy rányomja a fejem én meg öklendezek. Nagyon szeretném de nem megy. De az hogy jot akar nekem? Na ezt nem ertem. En neki akarok jot. Nekem attol nem lesz jo h oklendezem.
2016. máj. 19. 18:43
1 2
 1/13 RRR ***** válasza:
79%

mert ennyi esze van

mond el neki, amit leírtál

hátha felfogja

nem attól jó neked,ha telibe hányod a farkát

2016. máj. 19. 18:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Mondtam,h egyszer le fogom hányni. De annyira akarja h tövig lenyomja.amugy minden mas nagyon jo vele. Tudja h szeretem az italt,de ez az egy bibi van.... Probaltam gyakorolni de nem megy. ... Néha szégyellem is magam. Mert nagyon szeretnek megfelelni neki.
2016. máj. 19. 18:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem italt ,hanem oralt csak javított a telefon.
2016. máj. 19. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Be akarja neked magyarazni, hogy ez neked is jo. Mert egy onzo ember es nem erdekli valojaban, hogy neked jo e vagy sem.
2016. máj. 19. 18:50
 5/13 RRR ***** válasza:
100%

te nehogy már szégyelld amiatt magad,mert ő élvezetet akar így kicsiholni magának ,hogy te közben rosszul vagy

ez egy bunkóság részéről

2016. máj. 19. 18:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vele valamit kezdeni :) a szerelem tenyleg öl, butit, nyomorba dont :) :D koszonom a valaszotokat !
2016. máj. 19. 19:06
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha lehányod, azzal még mindig jobban jár, mintha a fulladástól való esetleges félelmedben, ijedtedben, vagy simán csak az állkapocs túlfeszítése miatt kapsz egy részleges vagy teljes szájzárat a kedvenc testrészével az ajkaid és a metszőfogaid között.

Nem mindennapos eset, de tényleg van ilyen, voltak már ebből k...va csúnya balesetek, amire ráröppenhet a bulvársajtó.

(Pont amiatt, hogy önkéntelenül bekövetkezhet ilyen reakció - mármint szájzár - , arra is volt már példa Magyarországon is, hogy a bíróság felmentett olyan nőt is, aki úgy okozott maradandó sérülést és funkcióvesztést az élettársának, hogy feltételezhető volt a szándékosság, viszont nem volt egyértelműen bizonyítható.)

Ha a szóból nem ért, és annyira meg nem zavar, hogy sz@rik a kérésedre, hogy az ikszedik alkalom után faképnél hagyd, akkor próbálkozhatsz azzal, hogy egyszer megesztergálod a fogaiddal a farkát, de arra figyelj, hogy túl nagy fájdalmat és maradandó sérülést ne okozz.

2016. máj. 19. 19:30
 8/13 RRR ***** válasza:
tekerj egyet a golyóin,ha rossz neked:DDDD
2016. máj. 19. 19:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Enyém is szokott ezzel nyaggyatni, nekem is ugyan ez a problémám, viszont ő annyira nem erőszakos. Vagy ha mégis, akkor egyszerűen ráfogok a kezemmel, és akkor tutira nem tudja beljebb nyomni. Vagy többször mondtam már, hogy ez ehhez túl nagy, erre pedig csak elégedetten mosolygott. :)
2016. máj. 19. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Volt ilyen pasim nekem is. Én mondjuk megtanultam mélytorkozni, de a fiút ott hagytam, mert túl arrogáns és erőszakos volt a természete. Nem öklendeztem, viszont a jellemétől már kivert a frász. Légy vele óvatos!
2016. máj. 19. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!