Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Coming out. Jobbikos szülők....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Coming out. Jobbikos szülők. Tanácsok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már 1,5 éve a nagy Ő-vel vagyok. De még rólam nem tudják otthon, de róla se. Szóval marad a kocsi. De a romantikus részek mint az együtt alvás nagyon ritkán vannak. Meg valamennyire távkapcsolat (2óra pályán). És már nem egyszer megfordult a fejemben a coming out. De a családom jobbikos, elítélnek mindent ami nem fehér és hetero, nevelőapám az agresszív is mellé. Szóval tanácstalan vagyok...
2017. júl. 6. 17:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én apám is Jobbik szavazó (bár inkább már csak volt), ennek ellenére aránylag jól fogadta a dolgot, az hogy kidobjon otthonról föl sem merült. De persze a te körülményeidet csak te ismerheted, ha úgy érzed nagy balhé lenne, akkor várj még a dologgal, csak akkor mondd meg ha már nem függsz tőlük anyagilag/egzisztenciálisan.
2017. júl. 7. 21:36
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Jobbos/szélsőjobbos/jobbikos, nem ugyanazt jelentik a szavak. Neked kell érezned, hogy fogadnák. Menjetek inkább valami szállóba.
2017. szept. 17. 17:18
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
A buzedli a meleg puszedli:-P?
2017. szept. 17. 17:18
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
ne mond el nekik nem értenek egyik haveromat ki dobták a házból .. nézd meg az imák bobbyért cimű filmet és akkor meg tudod :( :( csak jót akarok neked hiddel hány éves vagy ?? amugy :)) én bírom a melegeekt félre értes ne esék nem azért mondtam de ha ilyenek a szüleid akkor nem fogadnak el :(
2018. febr. 18. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!