Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta nem sikerül találnom olyan srácot, aki olyasmi kinézetű lenne, mint akikről a lejjebb linkelt kérdésre írt 2. ,6. és 10. válaszban mutattam képeket, és ettől eléggé le vagyok hangolva. Tanácsok, tippek?
Figyelt kérdés
Vagy a magyar meleg/bi srácok között nincsenek ilyenek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
2017. febr. 21. 18:05
3/6 anonim válasza:
Lehet csak te nem kellesz nekik.
4/6 anonim válasza:
Érdekes módon te nem árulod el,a korod. Ez sem,segít abban, hogy írjanak.
Mellesleg hasonló vagyok a linkelthez, asszem, de idősebb.
22F
5/6 anonim válasza:
Szia, szerintem en amit kirakdal a link es onan a 6 osra hasonlitok, csak nem reg elkezdtem szemuveget hordani , 16f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!