Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehetne biszex az, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne biszex az, aki 10 éve él meleg kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és az egyik fiú barátomról van szó. Nem értem hogy vallhatja magáról hogy biszex mikor még sose volt nővel csak két pasival. Szerintetek van ilyen? Mert én nem hiszem :D

2017. jún. 29. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán és ne kérdőjelezd meg más identitását alaptalanul. Ha ő azt mondja, hogy bi, akkor az: Ez mindössze azt jelenti, hogy mindkettő nem vonzza őt, az hogy férfival éli le egész életét, az nem változtat a dolgon... Ez olyan minthogy azt mondod, hogy bejön neked Brad Pitt: Nem jössz össze vele, de attól még tetszhet...
2017. jún. 29. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az elsőnek, jobban tudja ő, mint te. Lányként én is csak lányba voltam szerelmes eddig, de attól még tudom, hogy képes lennék férfihoz vonzódni érzelmileg, illetve azt is, hogy izgat a pénisz. A biszexség csak esély arra, hogy bármelyik nemből társat találjon magának az ember, nem törvényszerű, hogy ki is fogja próbálni mindkettőt.

Az, hogy 10 éve pasival van, csupán annyit jelent, hogy fontosabb neki a párja, mint hogy "kiélje magát". Lehetne női partnere is akár, attól még nem válna heteróvá.

2017. jún. 29. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
why not?
2017. jún. 29. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én meg sokkal többet éltem nővel, mint férfival. De ettől még biszex vagyok.
2017. júl. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!