Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek mi bajuk van a biszexekkel?
2017. jún. 26. 00:07
Meleg vagyok, de ezt én sem értem.. nekem pl. személy szerint semmi. :)
2017. jún. 26. 00:24
Nekem sincs semmi bajom velük. Gondolom azoknak a melegeknek van baja a biszexekkel akiket a biszex pasijuk elhagyott egy nőért.
2017. jún. 26. 01:26
Valahol ott van az igazság az előttem szólónál. Semmi bajom egy biszex sráccal, jártam is már bi fiúval, ugyanakkor ha tehetem kapcsolatban kerülőm a bi srácokat. A miértje csak annyi hogy ha együtt vagyok egy sráccal nagyon lazán kezelem ha megnéz más srácokat általában együtt nézem velük és vica versa, viszont ha egy bi srác egy lányt bámul meg (mint anno exem) nagyon nem tudok vele mit kezdeni és kényelmetlenül érzem magam. Engem a lányok szexuálisan kifejezetten taszítanak és ha azt kell hallgatom egy sráctól hogy nézd milyen melle van annak a csajnak meg mi egyéb már menekülök. Nem kizáró ok de ha tudom, akkor nem szívesen nyitok ilyen srácok felé.
2017. jún. 26. 02:12
Az, hogy nem minden biszex biromantikus (vagy homoromantikus): azaz nem képesek érzelmi szinten viszonozni, amit egy meleg férfi nyújtani tud nekik. Másként szólva, vannak biszexek, akik melegekkel kifejezetten csak szexkapcsolatot tudnának létesíteni, semmi többet.
Személy szerint ez kicsit zavar, de előbb kitudakolom az illetőtől általában, hogy képes e rendes hosszútávú kapcsolatra és utána dől el a dolog (bár igaz, hogy más nem jöttem össze egy bivel sem...). Másrészt nem tudom mennyire lennék féltékeny. Elvégre itt 2 nemtől kell óvni a partnert... :D
(De ezek nem kizáró okok szerintem.)
2017. jún. 26. 09:11
Nekem speciel semmi az égvilágon. :D
Olyan szinten nem vagyok féltékeny típus, hogy mindig nagyot néznek rajta, szóval ez sem gond. :D
Sőt, akarok is biszex sráccal járni. :D
2017. jún. 26. 13:35
Bár nekem az egyik legjobb barátom biszex, összességében mégis utálom a biszexeket.
Hogy miért?
Mert gerinctelen dolognak tartom, amikor egy pasi annyira gyáva, hogy a külvilág felé játssza a jófiút, hogy ő a hűséges szerető férj, a példás családapa, közben pedig titokban pasikkal szexel. És ha megkérdezzük tőle, hogy nem-e bántja a lelkiismeret, hogy megcsalja a feleségét, akkor az a válasz, hogy hááát ez nem megcsalás, csak az a megcsalás, ha nővel csalnám meg...
2017. jún. 26. 16:00
Utolsó, azért szerintem ne általánosítsunk.. nyilván biszexek között is vannak ilyenek, meg olyanok is. Az általad vázolt embertípus nyilván a görény kategóriába sorolandó, de azért nem minden biszex ilyen. :D
2017. jún. 26. 20:38
9/13 A kérdező kommentje:
Ejha utolsó, F asza vagy. Az nem gerinctelen dolog amikor a pasi hetero és a feleségét akitől gyerekei vannak, azt luxus k urvákkal vagy nagyobb mellü szebb és fiatalabb lányokkal csalja és ha megkérdezed tőle hogy mit érez, nem fog szégyenkezni??? Mert a kettő ugyan az, a megcsalás, ha pasival, ha nővel akkor is megcsalás. Nem hiszem hogy a nemiség ebben közrejátszana. Te csak a biszex embereket utálod elvből és egy bugyuta, sekélyes, ingatag lábaknak sem nevezhető "lábakon" álló elmélettel nyugtatod magad, hogy: Igen, ez így van, igazam van, a biszexek undorítóak, aljasok, megbízhatatlanak. Megnyugtatlan, a melegek, és a sima heterók is ugyan úgy megcsalják a párjukat, és ugyan úgy fáj azoknak, akik bíztak bennük. Vagy szerinted csak az fájhat, ha egy nővel csalnak meg téged, ha pasival az oké? Ebben az esetben beteg vagy.
10/13 A kérdező kommentje:
Pontosan, a görény kategória! Nem pedig a biszex, hetero, vagy homo. Ugyanis ez az embertípus megtalálható mind a három kategóriában és ne higyje senki hogy a biszexeknél nagyobb arányban.
Kapcsolódó kérdések: