Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor értik meg végre hogy a homosexualitás nem választott dolog hanem úgymond genetikai "probléma"?
Ó még egy ettől független dolog:
Tudjátok milyen előre járnak a géntérképben és a genetikai kutatásokban a világon.
Ha ez genetika, mit szólnátok ha felfedeznék egyszer a homoszexualitásért felelős gént, amit aztán minden más génhez hasonlóan KI LEHETNE KAPCSOLNI?
Akár már élő embernél, akár a szülők dönthetnének úgy, hogy a magzatnál kikapcsolják a homoszexuális gént. Mit szólsz hozzá? Csak genetika, nem?
Nem mostanában.
Tudod, ehhez némi tudományos műveltség is kell, arról nem is beszélve, hogy akkor sokaknak egyel kevesebb csoport lenne, akit ellenségként gyűlölhetnének. Igen, fajunk egyedeinek többségére a "Homo Sapiens" eléggé naiv név.
Genetikai. A férfiaknál. A nők választják.
Meg pár divatb uzi is.
De attól még nem kéne vonulgatni fiam
A többi válaszoló normális, de a kérdezőt nem értem.
A kérdésre válaszolnál?
Kedves kérdező! Az anyaméhben a hajlam dől el, utána jönnek a rá a szociális minták és az érzelmek. Mert én alapvetően hetero vagyok, mégis a legjobb barátom kivétel és az is marad
18f
Ezt majd akkor értik meg, ha erre bizonyíték lesz. Egyelőre nincsen rá bizonyíték. A tudomány jelenlegi álláspontja az, hogy NEM tudják biztosan, hogy mitől lesz valaki homoszexuális, vannak rá teóriák, találtak statisztikai összefüggéseket, de nem tudják biztosan.
(Amúgy semmi bajom a homárokkal, csak azért írtam, hogy ne közöljünk tényként olyan dolgokat, amik nem tények, csupán feltevések)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!