Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk/férfiak hány százaléka meleg vagy bi?
Hagyjuk ezt a "Én nem vagyok meleg, csak néha leszopom a haverjaim farkát". Aki férfival bármi erotikusat csinál az meleg.
Elsősorban melegek/biszexuálisok válaszát várom
"Aki férfival bármi erotikusat csinál az meleg."
Helyesen: aki férfival/fiúval bármi erotikusat csinál, az minimum biszexuális.
Senki sem tudja.... ha minden egyes embernek megkérdeznénk a szexuális beállítotságát akkor sem tudnánk megmondani. Sokan baromságot írnának, sokan nem mernèk felválalni és persze vannak olyan biszex fiúk akik nem nagyon tudják magukról.
Pl.: én is csak nőkkel tudok érzelmi kötődést létrehozni a férfiaknak csak a nemiszervével szeretek játszani, de azt sem kívánom borzalmasan.... Ha nem találtam volna rá pár meleg és shemale pronora nem tudnám hogy gyenge biszex vagyok
Egyes szexuál pszichológiai elméletek különböző dolgokat sejtenek. Amennyire én tudom Alfred Kinsey elmélete a legelfogadottabb szerinte az emberi lakosság 10-10% aki csak hetero és csak homo, a többi 80% a biszexualitás skáláján helyezkedik el, ő találta ki a Kinsey-skálát ami 0-6 ig sorolja szexualitás alapján be az embert.
Én is a kinsey skálával jöttem volna de már elmondták a lényeget.
De olyanról is hallotam hogy a pasik többsége ha nem mindnek már legalább 1-szer át futott az agyán az hogy milyen lehet egy pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!