Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magukat nőnek mondók hány százaléka valójában férfi itt?
Nekem nagyon gyanúsak ebben a kategóriában bizonyos magukat nőnek vallók válasza.
Például néha olyanokat irkálnak, hogy: "Imádom az anált nagy néger kukikkal elölről és hátulról is" stb. Talán nem pont ilyeneket, de hasonlókat néha szoktam olvasni. Márpedig ilyeneket egy nő (hacsak nem ez a munkája) soha nem akarna. Nincsen nő aki szereti az anált (talán minden ezredik, na meg amelyiknek ez a munkája).
És hasonló szempontból is vannak felettébb gyanús válaszok/kérdések is melyeket állítólag nő írta, de egyértelműen lerí róla, hogy ezt csakis férfi írhatta.
Szerintem ez azért van mert talán a meleg férfiak így próbálnak huncutkodni, vagy ki tudja?
Nektek mi az álláspontotok?
Szerintem olyan 80% körül. Egyébként, ahogy te is írtad kérdező sok olyan kérdés és/vagy válasz van, amiből színtisztán kiderül, hogy a magát lánynak mondó, az valójában nem az.
De, ahogy én ezen az oldalon láttam, és ahogy te is mondtad, a nagyon "extrém" szexuális válaszok azok szinte mind fiúktól érkeznek.
Például van az az örökzöld kategória, hogy mi van rajtatok lányok. Azt sokszor megkérdezik. Na ott a leg szembetűnőbb. Főleg ha az írják, hogy nincs rajtam semmi és szűz vagyok.
Erre persze jön neki a privátáradat, az meg tuti jól szórakozik rajta. Bár ha belegondolsz ilyen esetekben vicces, amikor a magukat lánynak kiadó fiúk küldözgetik egymásnak a képeket mindenféle lányokról, azt hazudva hogy ők azok. :D
Nem tudni, ezek a százalék találgatós kérdések elég hülyeségek.
Én egyből kiszúrom ha egy férfi nőként próbálja előadni magát.
Eltúlzottak a mondatai, hogy minél nőiesebbnek tűnjön, és pont ez benne a levágós.
Végül is tök mindegy miért csinálja, nekem nem oszt, nem szoroz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!