Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 32 vagyok, hetero. Most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 vagyok, hetero. Most akkor engem megerőszakolt gyereknek tartanának? Én 11 évesen vesztettem el, egy férfivel, gondolom pedofil volt, de én is akartam, mármint jó volt amit velem csinált, élveztem akkor, és hetero lettem végül.

Figyelt kérdés
ő már nincs az országban nem is magyar álampolgár, 14 éves koromban ment el amerikába. addig sokat segített még a csajozásban is.
2017. jún. 17. 22:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy, amúgy lehet :)
2017. jún. 18. 13:21
 22/26 anonim ***** válasza:
65%

Hát komolyan mondom, késő este így felhúzni, ez már művészet, tanítanotok kellene.

Olvassátok már el a BTK-t. Oda van írva, a franc egye meg! A magyar jogrend közel egyetlen tényleg nem homályosan fogalmazó része: 197. § (2) "Szexuális erőszakot követ el az is, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő, aki tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez vagy végeztet."

Kis matematika: 11 kisebb, mint 12? Kisebb. :D

Tehát szexuális erőszak történt? Igen, az történt.

Elévülésről. Nem hiszem el, hogy nem lehet elolvasni, az még az elején van: 26. § (3) c) "a XIX. Fejezetben meghatározott, ötévi szabadságvesztésnél súlyosabban büntetendő bűncselekményeknek, ha a bűncselekmény sértettje a bűncselekmény elkövetésekor a tizennyolcadik életévét nem töltötte be."

Mi a címe ennek? "Nemi élet szabadsága és a nemi erkölcs elleni bűncselekmények"

Igen, való igaz, hogy nem minden esetben kell feltétlenül a jogot, mint mércét használni.

A kérdés azonban egyértelmű: "Most akkor engem megerőszakolt gyereknek tartanának?"

A válasz egyértelmű: Igen!!!

Fúúú, tényleg jobban jártam volna, ha korábban megyek aludni. :D

2017. jún. 19. 00:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az elévülési szabályok 20 éve nem ugyanezek voltak.

2017. jún. 19. 07:32
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#22 A jog feketén fehéren megfogalmazza, hogy ez mi a jog szerint. De az élet néha más. Amikor elolvastad a kérdést azt érezted, hogy egy olyan áldozat írta, aki azóta is ettől szenved, és nem tudta feldolgozni, hogy akaratán kívül farokra húzták?

Nekem nem ez jött le. Ha még az érintett se tudja eldönteni, hogy megerőszakolták-e vagy sem, akkor nem ilyen egyértelmű a dolog.

A jog szerint erőszak, mások szerint nem.

2017. jún. 19. 09:13
 25/26 anonim ***** válasza:
86%

#22 tényleg jobban jártál volna...

De igazad van, jogilag megerőszakolták, ez tény.

De, ha jog kimondja hogy muszáj minden fekete hajú embert agyonverni akkor az az egyetemes igazság? Vagy meg kell tedd mert ezt mondja a jog?

Itt nem jogi szemszögből vizsgáltam az esetet, hanem pszichológiailag.

2017. jún. 19. 11:15
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Te nem csak magaddal akarod amúgy ezeket a dolgokat elhitetni? Nem azért, ha tényleg úgy van, ahogy írtad, akkor örülj neki, de nekem valahogy egy elég erőteljes tagadás jön le a válaszaidból. Hogy szinte az összesben kiemeled, hogy hetero vagy, hogy ez neked milyen jó volt. Biztos ez?
2017. júl. 21. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!