Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 vagyok, hetero. Most akkor engem megerőszakolt gyereknek tartanának? Én 11 évesen vesztettem el, egy férfivel, gondolom pedofil volt, de én is akartam, mármint jó volt amit velem csinált, élveztem akkor, és hetero lettem végül.
Közben utánanéztem: Btk. 197. § "Szexuális erőszakot követ el az is, és öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntetendő, aki tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez vagy végeztet."
Tehát 12 év alatt jogilag ez még "szexuális erőszaknak" számít. Azt sajnos nem tudom, hogy 1996-ban ez a jogszabály hogy nézett ki, de szerintem akkor még feljebb voltak a korhatárok.
Persze, itt most jön a sok jogi zseni aki hozza a jogokat és bebizonyítja, hogy téged szexuálisan megerőszakoltak. Nem! Függetlenül a társadalom által feltalált jogokról, ennek az esetnek a priori aspektusa pszichológiai. Nem azért mondtam első válaszolóként amit, és utána írtam, hogy törvénybe is ütközik ettől függetlenül.
A lényeg mindig az - jogtól függetlenül - hogy hogyan fogod fel az esetet.
Én személy szerint tényleges szexuális játékokat játszottam mikor 11 éves lehettem a 9 éves unokatestvéremmel (lány) és a 7 éves fiú testvéremmel. Ez még az orális szexig is elment. És heteroszexuálisok vagyunk mind, normális pszichével - most 19 vagyok. A gyerek másként fogja fel a szexualitást, másként is éli meg főleg ha beleegyezik és játékként kezeli - mondhatjátok hogy beteg, de nem az. Amiért ez betegnek fogható fel az éppen a ténylegesen beteges, téves keresztény társadalmi tradíció a gondolkodásban, amely korlátozza a gyerek szexualitással való viszonyát. Persze ez személytől függ - én perverznek születtem. 5 évesen lehetett az első erekcióm, és szexuális fantáziáim voltak lefekvés előtt mindig. De nem érzem magam betegnek, mert tudom, nem hiába mondta Freud hogy a gyerekek a legszexuálisabb lények. Csak ezt a szülők tabuként nevelik bele a gyerekbe, aki ezt később tabuként sőt szégyenként fogja fel, elfojtva ezzel minden ingert.
Na de, lehet hogy jogilag megerőszakoltak, de amennyiben ez nincs rád traumatikus, negatív hatással, addig nem számít - ez persze az én véleményem.
Amúgy is mekkora baromság már: 12 évesen beleegyezhetsz, de 11 évesen nem. Vagy régebbi jogrendszer szerint 14 évesen egyezhetsz bele - ebből is látszik, hogy nem a jogot kell egy pszichológiai esetnél prioritásnak venni (30 év alatt ekkorát fejlődne az emberi idegrendszer?). A szexuális érettség relatív, és egyénenként változik. A jognak viszont kell egy társadalmi szintű kijelentést tennie ezért meghatároz egy adekvát életkort, de ez nem jelenti azt, hogy a végletekig igaz, egyetemes és aktuális. Bár igaz, a szexualis erőszak társadalmi jelenség is, de első sorban egyéni, és ekképp főként az egyén pszichológiai állapota számít leginkább.
A nemi erőszakot nem szokás élvezni, te viszont önként belementél a szexbe, és még élvezted is.
Így ez nem nemi erőszak. A jog szerint lehet, de tudjuk, hogy a jog nem mindig igazodik a valósághoz.
Símán csak ki akartad próbálni korán a szexet, ehhez pedig találtál egy alkalmas (pedofil) felnőtt férfit.
Az más dolog, hogy a hetero pasik nem szoktak élvezetből férfiakkal lefeküdni, tehát inkább biszex lehetsz, de ez más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!