Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy kicsi a farka? Akkor is ha dug, akkor is ha szopat? 19/f/passzív
Mi értelme lenne megmondani? Attól talán megnő? Ez nem olyan, mintha megkérnéd, hogy masszírozza a prosztatádat, ez ellen nem tud tenni semmit.
Egyébként a 14-5 centi tényleg nem kicsi, csupán átlagos.
Ne mond meg neki, ezen tényleg nem tud változtatni, csak megbántod.
Inkább szakíts vele, és keress magadnak egy jó 20/6-os cerkát, ha neked csak ez számít és ez kell.
Off, szerintem se mond meg neki, nem tud változtatni rajta és sokáig fog rágódni ezen. Sajnos a fiúk érzékenyek erre a dologra.
Ha nem tetszik így neked, akkor inkább szakíts vele valami más okkal, de ne ezzel..
A magyar átlag, afiataloknál olyan 18 centi,legalábbis én szinte csak ilyen tinikkel találkoztam 17/22 centi között voltak.
Szóval aki azt írta hogy a 12-13 centi az átlag,az egy kretén..persze lehet hogy a szőrös40-es fasziknál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!