Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran van szexpartnered, amikor nincs kapcsolatod vagy állandó szexpartnered?
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de megakadt az egyik mondatodon (kérdezőén) a szemem.
"Azt értem, hogy egy mélyen vallásos ember miért nem szexel kapcsolaton kívül, de egy normális ember minek csinál egy teljesen felesleges önmegtartóztatást?"
Ezt kifejtenéd? A mélyen vallásos és a "normális" miért is zárja ki egymást? Szerinted, aki hívő/vallásos, az nem lehet normális? Mert a bigott, elvakult katolikus nem egyenlő a mélyen vallásossal. Szerintem te a vallási fanatikusokra gondolsz. Ismerek olyan (magas beosztású, elismert) sebészt, aki minden műtét előtt imádkozik a betegéért, és rendszeresen jár templomba, de nem erőlteti rá másra, és nem fanatikus. Ő a mélyen vallásos. Na, de majd közlöm vele, hogy nem normális és hülye, mint a segg. :)
Még valami.
Mélyen vallásos: rendszeresen jár templomba, imádkozik, részt vesz a gyülekezet (templomi közösség) életében, programok szervezésében, de "e világi" életet él.
Vallási fanatikus: ráerőlteti másra a saját hitét, mindent szó szerint vesz a Bibliából (vagyis az ő elképzeléseinek megfelelő részeket), kiforgatja annak szavait stb.
Szóval ha szerinted egy orvos, mérnök vagy bárki (akár hetero, akár homo) azért nem normális, mert hisz Istenben, és részt vesz a közösség életében, akkor nálad gondok vannak.
Jó és rossz emberek természetesen a vallásos és nem vallásos emberek közt is vannak, ez nem ettől függ, de ez már más téma.
Pontosan jól érted, szerintem nem normális, aki mesekönyvekben leírt dolgokban hisz.
Aki még a természetes igényeit se elégíti ki egy mesekönyvre hivatkozva az még kevésbé normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!