Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve van egy állando kapcsolatom, a párom sosem csaltam meg. Most megismertem egy másik pasit pár napja és iszonyatos testi vágyat érzek iránta. Szinte elviselhetetlen csak rá tudok gondolni. Mit csináljak? Köszi!
"Az idő az a legnagyobb ajándék, mivel azt az időt amit másnak adsz nem kapod vissza, és ő sem". Gondolkozz el, 5 éve hű vagy hozzá és ő is hozzád, megérné ezt elrontani csak azért hogy lefeküdj valakivel ? NEM!
Mond el neki is nyugodtan ezt a dolgot amit tőlünk megkérdeztél, hidd el jól fogja fogadni hogy mindent megbeszélsz vele. Ha az én barátnőm ilyet tenne, biztos ember számba sem tudnám venni ezek után.
22/F
Nekem is 5 éve van kapcsolatom, én is megismertem valakit, de rájöttem, hogy butaság lenne egy numera(vagy akár több) miatt elhagynom a párom.
Így letereltem, minden kapcsolatot megszakítottam vele, és már a testi vágy is elmúlt.
Javaslom tedd ezt te is.
Szilvásbuktát, mert szeretem!
Amúgy meg vezesd le a vágyaidat... pl a párodon, hmn?
#7-el egyetértek. Egy érett kapcsolatban meg lehet beszélni, ha olykor a szív másért dobban.
Kérdezd tőle, hogy neki is szokott-e olyan lenni, hogy valaki megtetszik. Jön, majd elmúlik az érzés.
Vegyük már tudomásul, hogy az ember nevű állatfaj sem monogám.
Néha kell egy kis kaland...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!