Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez nagyon perverz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon perverz?

Figyelt kérdés

Múltkor részegen vibrátoroztam a fenekem és a műpéniszt szoptam is felváltva az anállal. Tehát kipróbáltam fenékből szájba kb. 5x egymás után, az egész 20 perc volt.

Régóta vágytam erre, de kellett az alkohol, hogy oldja a gátlásokat és az íze is elviselhető volt. Tudom, hogy rizikós, utána szájvizeztem és fogat mostam. De szerepelt a bakancslistámon.

privát is jöhet.

21/F

2017. jún. 13. 23:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem, én is szoktam. Mivel nagyon alaposan kimosom magam előtte, így tiszta vagyok.
2017. júl. 23. 22:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem én is csinálom Sőt volt már dúrvabb dolog is :)
2017. júl. 24. 15:20
 13/15 anonim válasza:
86%

Aki 14-15-16 éves körül van, az írjon rám!

15/F

2017. júl. 24. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Így 4 évvel később miért emelted ki?:D
2021. okt. 24. 16:23
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem olyan durva dolog ez, én heteró vagyok de imádom nyalni a barátnőm fenekét, főleg mosakodás előtt, aztán próbálok minél méllyebbre, vagy az ujjamat dugom be és azt nyalom le utána, szerintem nincs ebben semmi.
2021. okt. 24. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!