Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroként fiúként meleg fiúval?
Hetero fiúk! Feküdtetek már le meleg fiúval? Ha igen tapasztalatotokat leírnátok?
Meleg vagyok
Te szegény "jóérzésű ember", én sehol nem mondtam, hogy mindenki utálja a melegeket, ezt már te keverted ide.
Amivel egyébként pont magadat tipizálod.
Te meg ezek szerint az vagy aki pont addig elfogadó, míg meg nem szólalunk, mert azért nehogy már véleményünk is legyen.
A hozzászólásaiddal saját magadat járattad le, süt belőle a fogalmatlanság, így mindegy is én mit mondok rólad, nem az én hozzászólásaimtól kell megvédened magad.
Ne aggódj, nem írok többet, ha szeretnéd lehet tiéd az utolsó szó, felajánlom.
Buliba részegen megtömtem az egyik haverom aki meleg....
Ettől nem érzem magam melegnek mert:
- nem csokoloztam vele
- nem fogtam meg a péniszét
- nem puszilgattam a testét
Ami történt:
Bevette a szájába 5-6 percig játszott vele majd bepucsított és rányomta magát
Az gáz, ha szerintem mindkettőtöknek tökre igaza van? :) De most komolyan! :)))
Ugyanazt a témakört két teljesen különböző irányból, két teljesen különböző szemszögből vizsgáltátok meg.
És szerintem mindkettőtöknek igaza van! :)
Itt egy alma. (A képen kettő van, de ez most nem fontos.)
Tételezzük fel, hogy Ti ketten egymással szemben álltok 2-3 méter távolságra egymástól. Ekkor jövök én, és kettőtök között felemelem szemmagasságig ezt az almát a tenyeremen, úgy, hogy mindkettőtök csak az egyik színét lássa. Megkérdezem Tőletek, hogy szerintetek milyen színű ez az alma. Az egyikőtök azt fogja mondani, hogy ez egy gyönyörű szép piros alma, a másikotok meg azt fogja mondani, hogy egy nagyon szép sárga alma.
Kinek lesz igaza??? És ki fog hazudni??? Teljesen ellentétes véleményen lesztek, pedig mindketten igazat állítotok, egyikőtök sem hazudik. :)
Csak éppen nem látjátok az egész almát egyben, egészben, minden oldaláról egyszerre, így csak arról beszéltek, amelyikről tapasztalatotok van. Pedig teljesen ugyanarról az 1 db almáról fogtok beszélni, mégis ellenkező állítást tesztek.
Nem csak 1 igazság létezik. :)
Szerintem pont így van ez a Ti nézeteltérésetek esetében is. A felvetésetek sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egyértelműen be lehessen kategorizálni az illető személyt a hetero, bi vagy homo kategóriák valamelyikébe. Ha innen nézem, akkor hetero, ha onnan, akkor meg bi. :) Minél több szempontból vizsgálunk meg dolgokat, annál inkább rájövünk, hogy nem csak 1 igazság létezik. És ez az élet minden területére igaz. :) És végül rájövünk arra, hogy valójában nem is az számít igazán, hogy mi milyen kategóriába soroljuk magunkat vagy mások milyen kategóriába sorolnak bennünket, hanem az számít, hogy az a személyes tapasztalat, amit átéltem (jelen esetben azonos neművel) milyen hatással van az életemre, a gondolkodásomra, a lelki fejlődésemre. :)
Ezért -szerintem- mindkettőtöknek igaza van. Csak az kérdés, hogy milyen szempontokat nézünk, amikor a kijelentéseinket tesszük. :)
(Ezért kérlek benneteket, hogy ne menjetek át személyeskedésekbe, sértegetésekbe. Rendben?) :)
13-as vagyok, egy utolsó gondolat erejéig.
Ha abból a szemszögből nézzük, hogy a kérdéses srác önmagát egyértelműen heteronak gondolja és érzi, akkor minden bizonnyal ő sziklaszilárdan tisztában van a saját orientációjával és az úgy is van.
Ha viszont pusztán a szexuális cselekedetei alapján nézzük, és ha csak egyetlen egyszer is előfordult, hogy azonos neművel volt intim viszonya, akkor ez alapján már nem lehet kijelenteni, hogy minden szexuális kapcsolata 100%-osan heteroszexuális volt.
Tehát mindig minden nézőpont kérdése. :)
Több igazság. :)
Ha akarom 1+1, ha akarom 4-2. Két teljesen különböző állítás, mégis ugyanaz a kettő. :)
Szerintem az igazság keresése, teljesen felesleges, mert örök érvényű igazságok nem léteznek...:)
És csak a változás örök...
minden ami körülvesz minket, legyen az szellemi, vagy fizikai dolog, hatással van ránk, és akár megváltoztathatja az addigi lényünket...
És az egyik legjellemzőbb tulajdonsága az emberi nemnek, a kiváncsiság...
a bevallottal szemben, a letöbb hetero férfinak van, vagy volt életében már homoerotikus gondolata...
Főleg amikor kezdenek tombolni a hormonok...
Így én azt gondolom, hogy értelmetlen dolog kategorizálni, hogy most hetero, vagy meleg, vagy biszex...
Az elme ennél sokkal árnyaltabban működik, de az aktuális társadalmi morál nagy hatással van a tudatos énre, valamint részben a tudatalattira is...
Ebből az következik, hogy a mostani társadalomban, ahol az emberek tetemes része nem tud tovább lépni a beidegződött hozzáálláson,miszerint a homoszexualitás szégyellni való dolog, eleve hátrányból indul minden ilyen gondolat, mert a szégyen érzése kapcsolódik hozzá...
Erre nagyon jó példa a szobatisztaságra való rászokás...
Két-három éves korig az ember teljes lelki nyugalommal telerakja a pelenkát, és nem szégyelli egyáltalán...
Aztán mikor már tud beszélni a szüleivel, azt mondják neki, hogy üljön a bilire...
Ez az átszokás pedig kilakítja tudat alatt a szégyen érzését is ezzel egyszerre...
Ezért érezzük, hogy a nadrágba vizelni szégyenletes dolog, és mindent elkövetünk, hogy elkerüljük a malőrt...
És hogy mennyire beépülnek az ember tudatalattijába is mindezek a dolgok, az is bizonyítja, hogy a legmélyebb álmunkból is felébredünk, ha menni kell...
És egy lakatlan szigeten is keresnénk egy eldugott helyet hogy pisiljünk...
Ugyanez az effektus érvényesül a meleg, nem meleg kérdésben is...
A tudat alatti elfojtás, ami miatt sok ember, aki eljátszik a gondolattal,esetleg szexuális izgalomba jön tőle, később szégyenkezik miatta és viszolygást érez...
Nem mondom, hogy minden pasit foglalkoztat, a saját neme, de az tuti, hogy sokkal többet, mint ahányan ezt bevallják, akár maguknak is...
De attól, hogy egyszer teszel egy kisérletet, még nem leszel meleg...
Ha nem élvezed, maradsz a puncinál,
De legalább tudod mi a különbség a fantázia és a valóság között...
És ebben az esetben voltál a saját nemeddel, és meleg sem vagy...
Az előbbihez még annyit tennék hozzá, hogy hagyományos felállású kapcsolatban élő pasi vagyok, gyerekem is van, és szerelmes vagyok az asszonyba, és mégis tizenéves korom óta időközönként igen intenzíven szeretnék találkozni valakivel, és megélni ami foglalkoztat...
De van olyan is, hogy évekig nincsenek pasis gondolataim...
Többször nekiálltam már, hogy: Na most, majd addig kutatok ameddig nem találok megfelelő partnert, viszont a körülmények is nehezítettek, mert kopasz vagyok, meg macis, és domináns alkat...
És ebből adódóan az piszkálja jobban a fantáziám, amiben nem volt részem,
Hogy milyen érzés a másik szerep...
És erre a felállásra pedig nem tolonganak az aktív pasik... :)
Én pedig általában megunom a keresést egy hét után, és egy ideig megint nem foglalkoztat...
Oda akarok kilyukadni, hogy heterónak gondolom magam, nem tudnék elképzelni kapcsolatot pasival, maximum baráti szinten...
És nem nézek pasikat az utcán, nem jövök izgalomba egy meztelen férfitest látványától, ezzel szemben, ha nőkről van szó akkor azonnal beindul a fantáziám, és úgy reagálok szellemileg és testileg is, ahogy bármelyik hetero pasi...
Szóval a vágyaim, a szexuális újdonság és az ismeretlen szituáció izgalmán alapulnak...
Mint gondolom a legtöbb "kíváncsi hetero" esetében... :)
Valamint kifejezetten pénisz orientált az érdeklődés...
Ergo: Előbb venném a számba valakinek a farkát, minthogy csókolózzak vele...
És hogy el tudjam fogadni, hogy ez is az énemhez tartozik, kigondoltam egy elméletet, aminek a lényege hogy:
- a fantáziám addig fog piszkálni, ameddig nem elégítem ki a kíváncsiságom...
- nekem a szexben a partnerem öröme fontosabb, mint a sajátom, így csupán arra kell gondolnom, hogy valakinek kellemes perceket szerzek éppen, élvezi hogy kényeztetem...
Ez pedig nekem nyújt élvezetet :)
Bocsi, hogy eltértem a témától...
A kérdésre a válasz:
- még nem, de tervben van az is, hogy aktív félként elmenjek egy fiúval...
Ebben igazad is van...
De ha már az erkölcsnél tartunk,
Ítélkezni Annak van joga, aki önmaga nem hibázik...
Tehát Mielőtt kinyilatkoztatsz valamit, tarts önvizsgálatot, hogy vajon te, minden tekintetben példamutatóan éled e az életedet...
De gondolom ha őszinte vagy magadhoz, akkor fogsz valamit találni, hiszen az emberi lét sajátja a gyarlóság...
Még akkor is ha a külvilág felé egy ideális feddhetetlen képet állítunk is be...
Tehát kérlek ne törj felettem pálcát, mert nem vagyok hülye, és tisztában vagyok vele, hogy a jelenlegi erkölcsi és társadalmi normák szerint nem helyénvaló az ilyen gondolkodás...
És ha nem én vagyok az első ember, akire rápirítottál, és erkölcsi iránymutatást adtál neki, akkor inkább azon gondolkozz el, hogy a saját életedből mi az ami hiányzik,
Hogy itt kell osztanod az eszet...
Ha megtaláltad a probléma gyökerét, akkor pedig írj rám, és Megbeszéljük mi a baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!