Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroként fiúként meleg fiúval?
Hetero fiúk! Feküdtetek már le meleg fiúval? Ha igen tapasztalatotokat leírnátok?
Meleg vagyok
Rövidesen megjelennek majd azok a hangok akik megpróbálnak helyretenni, hogy aki heteróként ezt megteszi az eleve nem lehet heteró.
De valamit szögezzünk le, attól hogy elmegyek egy vega étterembe és egyszer eszem ott, és még jól is esik, nem leszek vegetáriánus.
A közhiedelemmel ellentétben heterónak lenni nem azt jelenti, hogy undorodik valaki a férfiaktól, csak nem vonzódik hozzájuk.
Bármennyire is fáj, nem ez a mérce, persze ha valakit ez megnyugtat hinni lehet benne.
Attól hogy egyszer megkívánod és kipróbálod nem leszel meleg.
Nincs mit pörögni ezen.
Én az vagyok, és ki vagyok békülve önmagammal, szóval részemről ebben semmi önhitegetés.
Én csak egyszerűen nem bírom ezt a korlátoltságot.
És akkor ha én lefekszem egy nővel kíváncsiságból, akkor én sem leszek többé meleg hanem biszex?
Ugyanígy minden meleg aki valaha volt nővel, az már csak biszex lehet?
De ha közben azt mondom, jó volt de csak kipróbálni és többet nem teszem akkor mi van?
Akkor ugyanúgy meleg vagyok, egy alkalom nem jelent semmit.
Oké, ezek szerint te nyílvánvalóan nem érted ez hogy működik.
De azért ezt annyira bírom, közben meg ha azt mondom az ismerősöknek biszex vagyok, de egyszer sem látnak nővel akkor meg az van, hogy nem bírom beismerni, hogy b..zi vagyok.
Ez micsoda álszentség már.
Én amúgy semmit nem akarok ezen "szépíteni" mert szerintem alapból nincs mit szégyellni a melegségen, így miért is tenném?
Mondom, nem bírom a korlátoltságot.
De hagyjuk ezt a témát, mert látom kevesebb a rálátásod, én kiegyezek abban, hogy nem értünk egyet.
Engedjük meg inkább, hogy olyanok írjanak a kérdezőnek akiktől a választ is várja.
A kedvedért; azoktól a meleg srácoktól, akik azt hiszik heteróként kerültek meleg kalandba.
Remélem így megfelel.
Ne haragudj, de én azt írtam, ki tudok veled egyezni, és elfogadom, hogy nem értünk egyet, csak fejezzük be.
Akkor most kinek sír a szája?
Nyílvánvalóan levesebb vagy annál, mint, hogy én veled vitatkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!