Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg tanár-diák szerelmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg tanár-diák szerelmi vagy szexuális kapcsolat?

Figyelt kérdés

Átéltetek ilyet? Vagy tudok ilyenről? Mi a véleményetek róla?

Várom a történeteket akár privátban is!

2017. jún. 13. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Gimis voltam mikor francia tanárt keresett a muter az emelt miatt.

Először a bnője majd a "tanárúr" és bnő kerített hatalmába,ill àgyàba!

Lelkes diák voltam egy évig,aztán elmentek màsik vàrosba

2021. nov. 6. 16:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Meleg tanárként mondom, hogy az ilyen nagyon necces dolog, súlyos erkölcsi, etikai kérdéseket vet fel. Ebből fakadóan nem volt ilyennel dolgom. Persze nehéz, mert az embert érik ingerek, behatások, főleg akkor, ha lát is a szemével, nem csak néz...:D
2022. aug. 7. 08:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Már leérettségiztek,amikor bő egy évvel utána találkoztam egy diákommal. És ebből lett egy ötéves kapcsolat.Mindez úgy, hogy semmit nem sejtettem róla,ő sem rólam :)

Már nem vagyok a pályán, de aktív tanárként én sem tartottam volna etikusnak ,ha egy diákkal összejövök,amíg ott tanul.

2022. aug. 7. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!