Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 26 évesen sok pasit ki akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 évesen sok pasit ki akarok próbálni, ez bűn?

Figyelt kérdés

Fiatalnak tartom magam, kíváncsinak.

Addig nem akarok komoly párkapcsolatot, míg nem éltem ki magam. Sok-sok férfival szeretnék lenni addig, míg elkötelezem magam valaki mellett.

Rengeteg minden izgat, élvezettel tölt el, mindden túl akarok lenni.

(Egyébként passzív vagyok.)

2017. jún. 9. 15:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az emberek nagy része él meg ilyen szakaszt az élete során, nekem is volt olyan évem (vagy éveim), amikor épp nem éltem kapcsolatban, és úgy gondoltam, kicsit élvezném az életet, meg a vadászatot, mielőtt ismét szerelmes leszek és elköteleződöm. Persze, az ember nem kap el bárkit random az utcán, lehet ezt ésszel csinálni, és akkor nem a néhány kíváncsiság-szexünk miatt lesz annyi nemi beteg. :D

Minden férfi/nő máshogy érint meg, máshogy csókol, más hatásal van rád. Én 25 vagyok, momentán szingli, és én is úgy érzem, ha van bennem kíváncsiság, akkor azt természetesen ésszel, de még a jövendőbeli és a gyerkőcök előtt le kell tudni. :)

2017. jún. 9. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne bűn? Amíg nem 14 éven alattiakkal, továbbá partnereid akarata ellenére csinálod: nem bűn.
2017. jún. 9. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
87%

15 éves fiúk,írjatok!

Én is 15 vagyok!

2017. jún. 9. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem létezik olyan, hogy valaki kiéli magát. Nem úgy működik ez, hogy kipróbálsz mindent, és utána ki is pipálhatod, mert ezismegvolt...

Újra és újra fel fognak törni a vágyak, akkor is, amikor már "letelepedtêl".. Minél bujább szexéletet élsz fiatalon, an(n)ál jobban fog hiányozni később is :D

2017. jún. 10. 09:39
 15/15 ftf1983 ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, sőt! Fiatalon élni kell és tapasztalni és nem idősen bánkódni, hogy miért nem élted ki magad. Több olyan srácot ismerek (többet dugtam is), akik sokáig csak kapcsolatban szexeltek és nem kalandoztak, aztán egyszer rájöttek arra, hogy telnek az évek és sok jóból kimaradnak. Aztán elkezdtek élni és nem bánták meg.
2017. jún. 10. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!