Kiszeretném próbálni a cigit. Nem fogok rászokni, nem akarom letüdőzni csak egyetlen egyet elszívni. Fiu vagyok a bátyám ad ha ugy dontok kiprobalnam. Van eszem nem akarok fuggo lenni. Kiprobaljam?
Ne.
Ha nem cigiztél még, majd 'meg fogsz fulladni, köhögőrohamot kapsz meg ha gyengébb a beled, hánysz is. ha sose cigiztél, nem tudod, hogy kell nem letüdőzni, hidd el. Ilyenkor szokott jönni, hogy na még egyet - onnantól meg benne vagy a slamasztikában.
Mivel új vagy, semmi élvezeti értéke nincs, égess avart és szippants bele a füstbe, ugyanott vagy.
Hogy akarod elszívni ha nem tüdőzöd le?
Az alkoholt nem akarod kipróbálni anélkül hogy lenyelnéd?
Soha, senki nem döntötte el, hogy ő függő lesz.
Azért csak próbáld ki. Ha szerencséd van, egy életre megmenekülsz tőle. De, ha nem, akkor egy életen át szívhatod.
"Úgy tűnik akkor én kivétel vagyok. Nem volt jó"
Nem vagy kivétel, miért lenne jó füstöt beszívni? A dohányosokat meg már a nikotin irányítja. Suhanc koromban körbekérdeztem kíváncsiságból pár havert, akik már stabilan szívták. Borzasztó kezdeti élményekről, rossszullétről, hányingerről számolt be, de aztán összeszedték minden akaraterejüket és rászoktak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!