Ki akarok próbálni extrémebb dolgokat a hátamon, Mit csináljak vele? 18/f
Barna hajú, barna szemű srác vagyok.
Szeretnek vmi uj dolgot kitalalni a hajam mar jo ideje ugyanolyan es kene vmi uj...
Festés? Hagyni hogy megnőjjön nagyra? Meghagyni es hátul kis coffba?
#1 Nyilván átjavította a telefon/tablet, a kérdés leírásából kiderül, hogy a hajáról van szó.
Kérdező, most divat a szőkítés és az ősz haj. A copf vagyis inkább férfi konty még viszonylag divatos, de mire neked megnőne akkorára már túl snassz lesz.
Nézelődj ezek között, hátha találsz valami jót.
Szerintem ha egy fiú befesteti a haját.. Hát az nagyon fura. Én se festetném az enyémet, az a tapasztalatom, hogy ha valakinek nem eredeti a hajszíne, az meglátszik és nem természetes és csúnya is.
Szóval szerintem ne fest be.
Megpróbálhatod megnöveszteni esetleg: az a tapasztalatom, hogy a legtöbb pasinak jobban áll a hosszú haj és valamelyest különleges is. Ha nem tetszik, legfeljebb levágatod. :)
Az ilyen középen felzselézett hajak szerintem eléggé egyformák és egy bizonyos stílust képviselnek, ami nekem mondjuk nagyon nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!