Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pelenka fétise lehet a pasimna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pelenka fétise lehet a pasimnak? Ha az van mit csináljak?

Figyelt kérdés
A múltkor náluk aludtam. Benéztem, bevallom kicsit turkáltam a gardróbjába és 2 csomag felnőtt pelenkát találtam, egy cumit meg valami terep mintás szőnyeget összehajtva. Azt tudtam hogy képregény őrült. De ezt nem sejtettem. Ha tényleg ez a fétise mit tegyek? Nem akadtam ki annyira, nekem is van fétisem, láb és latex, na de azért értitek, nah!
2017. jún. 2. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább Adbl? Adult baby cucc lenne.

Hogy mit tegyél?

Semmit, fogadd el így.

2017. jún. 2. 17:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Mi a különbség?
2017. jún. 2. 18:00
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
nincs is szebb, mint amikor szőrös kopaszodó férfiak pelenkázzák egymást.
2017. jún. 2. 18:02
 4/10 A kérdező kommentje:

#1 Se én se a pasim nem kopaszodik.

#2 Soha a büdös életbe nem pelenkáztam senkit.

2017. jún. 2. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, tedd tisztába ha már úgy van.
2017. jún. 2. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Pfff azt se tudom hogy kell. Ráadásul igazából piszkosul zavarban lennék. Soha nem csináltam ilyet és még az sem biztos hogy ez a fétise. Lehet a pelenka nem is az övé vagy másra kell és a szőnyeg meg cumi valami ismerős gyereké. De nem vagyok najív, valószínűleg az övé.
2017. jún. 2. 18:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát még ha nem is fogok részt venni ebben, én soha nem fogok ilyet tenni vele! Mivel én SZERETEM ŐT! De te úgy látom még soha nem szerettél senkit, ha a párod ilyen könnyen ki tudnád rakni ezért. Mondjuk lehet ajánlok majd pszichológust, ha ez a helyzet, de hogy választás elég nem fogom állítani, az biztos.
2017. jún. 2. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

már megint te

komolyan ennyi pelenkafétises a világon nincs mint amennyi itt

de gondolom kb minden kérdést ugyanaz ír ki

2017. jún. 3. 00:51
 9/10 anonim válasza:
100%
A pelenka fétis nagyon gyakori, csak a mai társadalom prűdsége miatt nagyon kevesen merik felvállalni.
2017. jún. 6. 01:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki egy felnőtt méretű fodros szélű latex pelenkázó nadrágot ajándékba. Ha tényleg pelenka fétise van akkor valószínűleg nagyon fog örülni neki, meg Te is, hogy simogathatod gumibugyis popsiját!
2017. jún. 27. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!