Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az öcsémnek pelenka fétise...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öcsémnek pelenka fétise van. Mit tehetek az érdekében? 19f

Figyelt kérdés
elfogadó vagyok, annyira, hogy még segítettem neki venni is méretben jót, és még rá is adtam , amit nagyon élvezet. azonban aggódom érte. Eleve ez a dolog kísért, hogy ez már valami szexuális dolog volt az öcsémmel? Szerencsére nem volt merevedése, de rosszul érzem magam. mit tegyek?
2017. jan. 13. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele. Hátha kiderül, hogy mi okozza nála ezt. Ő mennyi idős?
2017. jan. 13. 23:13
 2/14 A kérdező kommentje:
14 éves.
2017. jan. 13. 23:14
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csak szeret a saját sz.arjában fetrengeni. Rá se ránts, minden normális ember ezt csinálja! :D
2017. jan. 13. 23:14
 4/14 A kérdező kommentje:
a leg rosszabb, hogy holnap reggel elmennek a szüleink és csak vasárnap este jönnek haza. a testvérem pedig szeretne pelenkát hordani ezalatt az idő alatt. kicsit kényelmetlen nekem. nem akarom h azt higgyék hogy én nekem ehhez közöm van vagy hogy valami pedofil vérfertőző vagyok.
2017. jan. 13. 23:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az öcséd elmúlt már 14, tehát gondolom a serdülőkorban van. A pedofilok a serdülőkor előtti gyermekek iránt éreznek szexuális vonzalmat. Tehát pedofil nem lehetsz. Ráadásul nem is értem, miért lehetnél az, hisz semmi olyat nem írtál, hogy szexuális vonzalmat éreznél iránta. Vérfertőző sem lehetsz, ha nem szexelsz vele. Egyszerűen ne add rá, ne vegyél róla tudomást, vagy próbáld meg hangoztatni, hogy ez a fétise neked nem tetszik, így előtted ne tegye.
2017. jan. 13. 23:50
 6/14 A kérdező kommentje:
csak az a szar hogy annyira lelkes a hétvége miatt és nem akarom letörni ...
2017. jan. 13. 23:52
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Pedig jobb lenne, ha letörnéd a lelkesedését, mielőtt átmegy még durvább szintbe. Majd ha egyedül lesz és úgy csinálja, az meg már legyen az ő dolga.
2017. jan. 14. 00:09
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Lesz ott valami több is :)
2017. jan. 14. 00:11
 9/14 anonim ***** válasza:
43%
Hát haver sajnálom, de az öcséd egy szexuálisan aberrált állat. Reménykedj, hogy nem akar majd a szájába cumit is, ha érted mire gondolok.
2017. jan. 14. 02:55
 10/14 anonim ***** válasza:
95%

Hát szerintem semmit. Ha ő ezt szeretné, nem zavar vele senkit, nem bánt vele senkit, akkor hadd csinálja. Mindenkinek vannak olyan h**lye szokásai, amik az átlagtól eltérnek, s az abnormalitás határát súrolják, ettől vagyunk emberek.

A rokonomék pl. olyan betegesen tisztasági mániások, hogy mindent csak megmosva esznek meg s úgy adják a gyerekeknek is. Ha kijönnek hozzánk, nem mehetnek le csak úgy simán a kertbe cseresznyét vagy bármilyen gyümölcsöt enni, hanem először le kell szedni, be kell hozni megmosni, s csak utána ehetik meg. Vagy a gyerekek ha csak hozzáérnek valamihez, rögtön szaladniuk kell kezet mosni. (Nem csoda, hogy szegény gyerekeknek semmi immunrendszerük nincs, mert állandóan betegek).

Vagy a múltkor láttam a tv-ben egy műsort, amelyben pont ilyen furcsa szokásokat mutattak. Volt. pl. egy teljesen átlagos fiú, aki döglött dongókat gyűjt, nevet ad nekik, s minden nap azokkal játszik, mert hozzátartozik a mindennapjaihoz. :)

Szóval ne aggódj az öcséd miatt, ha neki ez örömet okoz s nem bánt vele senkit, akkor csak hadd csinálja. :-)

2017. jan. 14. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!