Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az öcsémnek pelenka fétise...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öcsémnek pelenka fétise van. Mit tehetek az érdekében? 19f

Figyelt kérdés
elfogadó vagyok, annyira, hogy még segítettem neki venni is méretben jót, és még rá is adtam , amit nagyon élvezet. azonban aggódom érte. Eleve ez a dolog kísért, hogy ez már valami szexuális dolog volt az öcsémmel? Szerencsére nem volt merevedése, de rosszul érzem magam. mit tegyek?
2017. jan. 13. 23:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én bepelenkáznám szívesen öcsédet ahhahahaha 16f
2017. jan. 14. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
9%
Vágd nyakon, mert ez nem normális. Az egy dolog, hogy meleg, ez nem hátráltatja a szellemi fejlődését és a szocializációját, de az, hogy következetesen infantilisen viselkedik, mindezt úgy, hogy senki nem vonja kérdőre emiatt már annál inkább. Ha valaki 14 évesen cumizik vagy etetőszékben eszik az szerinted elfogadható? Mert ez kb. ugyan az, mintha pelenkát hordana. Egy szellemi fogyatékos esetében talán, de felteszem az öcsédnek nincs ilyen nemű problémája. A pelenka egy segédeszköz, amit olyan embereknek találtak ki, akik nem képesek kontrollálni az ürítésüket, mármost ha egy egészséges ember ilyet használ az nem normális. A toleranciának is van határa, mindenféle aberrált baromságot, ami káros a szellemi és lelki fejlődésre ne támogass már, pláne ne, ha a családtagjaidról van szó.
2017. jan. 14. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező, ha a kérdés nem volt kamu, akkor mi volt a hétvégén?
2017. jan. 15. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
16%

Én szivesen pelenkázgatnám a helyedben (többek közt) ;)

19f

2017. jan. 25. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!