Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mikor szoktatok anal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor szoktatok anal plugot használni?

Figyelt kérdés

Csak otthon vagy utcán-munkahelyen-suliban is bent van?

Olyankor mennyire lehet kényelmes?

2017. máj. 31. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbat (7 cm átmérőjű) szex előtt, meg utána is hogy bent maradjon a g_*i :) A kisebbet (5 cm) alváshoz, de néha egész nap bennem van.
2017. máj. 31. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

A fenék dugók mire jók? Mért használod állandóan? Mért jó ha a ge**t bent tartod sex után?

Nem itélkezem, csak nem értem...Még soha sem használtam...

2017. jún. 1. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Arra jó a fenékbege*izés után a plug, hogy bentmarad a következő partner számára, és megmártogatja a farkát másnak a ge*ijében. Sokan szeretik, ha úgy dughatnak hogy már tele vagyok lőve. Másik dolog pedig hogy nem engedi összezárni a lukat és a partnerek azonnal benyomhatják a farkukat.
2017. jún. 3. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én napközben is, bár nem mindig. Munkahelyen is használom, ha olyan kedvem van éppen. :) Síkosítótól függ, hogy mennyire kényelmes, de ameddig a síkosító síkos marad, addig jó érzés hogy bent van. :) Amikor már a síkosító megszárad vagy felszívódik, akkor kiveszem és újra síkosítom. Így akár egész nap kényelmesen hordható. :) Néha szoktam így. :)
2017. jún. 11. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!