Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony, kisfiús passzívok tényleg annyira "kapósak"?
Nem tudom ,még nem találtam olyan fiút aki kellően intelligens és normális ahhoz,hogy legyen is valami.
De alapvetően engem taszít a férfiasság a partneremben.Szóval gondolom igen,bár én csak egy bi lennék.
Ez úgy működik, hogy bizonyos emberek fizikailag, alkatra a férfi testhez vonzódnak. De az már ettől független dolog, hogy esztétikailag is a férfias kinézethez, meg érzelmileg is a férfias jellemhez vonzódnak-e vagy sem. Aki igen, annak férfias kell, aki nem, annak valójában egy lány, aki mindössze alkatilag fiú. Illetve a kettő között vannak bőven állomások.
Nem fogok neked most pontos %-arányokat előkapni a semmiből, de vannak sokan, akiknek rajtad kívül más szóba se tudna jönni. Sőt, sokkal többen vannak, mint gondolnád, csak nekik gyakran 30-40 évig eltart, mire felfogják ezt a hogy is mondjam "enyhe fokú melegségüket", mivel őket az átlag valóban férfias férfi az tényleg taszítja, pontosan úgy, mint heteró társaikat.
Szerintem tök változó. Nincs többség szerintem. Valakiknek az egyik tetszik, valakiknek a másik és megint másoknak mindkettő.
Én nem vagyok extrém férfias, de nagyon durván b*zis sem, csak szimplán aranyos kölyök kutya arcú, de közben mégis meg lehet állapítani a nememet (no offense, egyáltalán nem zavarnak a nagyon nőies melegek) és aszerint is viselkedem.
Így volt már, hogy valakinek túl férfias voltam, másnak meg túl b*zis :D Szóval nagyon változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!