Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első anál passzívként. Mi lesz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első anál passzívként. Mi lesz?

Figyelt kérdés
Át akarok esni az első anális élményemen passzívként. Hol lehet erre partnert találni? Mire számítsak?

2017. máj. 26. 15:13
1 2
 11/15 ftf1983 ***** válasza:
100%
Valahogy úgy alakult, hogy több kezdő srácnak én voltam az első, aki megdugta és mind élvezte, mert mind vissza is járt hozzám többször szexelni. Innen is volt egy full kezdő 19 éves srác és 7 hónapon keresztül heti rendszerességgel szexeltünk :D
2017. máj. 28. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem is alkalmi volt az első. Nagyon szerencsés voltam mert sikerült találnom egy nagyon jó fej, rendes (és persze helyes) 22 éves srácot (tehát a korkülönbség sem volt eget rengető, én 16 voltam akkor).

Azt mondta volt már dolga kezdőkkel és tényleg úgy is csinálta. Figyelmes volt, folyton adta az instrukciókat és így kifejezetten kellemes volt a dolog.

Nekem szerencsém volt a partnerrel, szóval minden azon múlik. Nekem kb dolgom semmi nem volt, csak átadni magam az egésznek :)

2017. máj. 28. 20:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Na megtörtént. Elveszítettem,és csodás volt.Főleg amikor belém élvezett. És 7-es nem volt igazad. Igaz hogy kevés előjáték volt,de csak azért mert már nagyon be akartam fogadni a farkát. Sőt még ő kérdezte vagy kétszer hogy elég-e annyi előjáték,de elég volt számomra. Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat!
2017. máj. 31. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy összejött és jó volt :)
2017. máj. 31. 22:12
 15/15 ftf1983 ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

Látod, ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Tapasztalatom szerint a kezdő srácok könnyen befogadják a farkat, mert annyira akarják már és be vannak indulva, hogy pikk-pakk tágulnak :P

2017. jún. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!