Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan akinek nem csak a szex ami fontos?
Pontosan! :)
Egy hosszú beszélgetés vagy összebújva egy filmezés..
Akármi.. :D
Én biszex vagyok és a férfiak szexre kellenek.
A nőkkel szeretek ölelkezni, bújni, szerelmesnek lenni, kapcsolatban lenni.
De ezt nem is titkolom egy férfi partner elől sem.
24/f
Engem például elsősorban nem a szex érdekel, hanem annál fontosabbnak tartom a közös programokat, beszélgetéseket stb. Tehát nem vagy ezzel egyedül. :)
Én olyannal össze se jönnék, akinek a szex a legfontosabb!
Persze.
Párkapcsolatban vagyok és imádok barátommal összebújni. Összebújva filmezünk, alszunk. Szoktunk együtt főzni, aminek általában káosz a vége, legtöbbször miattam. :D Meg még sok mindent csinálunk közösen.
Az első 3 hónapban mikor összejöttünk nem volt szex. Bár én már azért akkor vágytam rá, de elfogadtam hogy barátom még nem állt rá készen.
Ez tart addig amíg fel nem áll a farkad. A melegeknél ez a nagy vicc ha kapcsolatról van szó, hogy két pasiból áll a pár. És mint minden pasi, legyen akár hetero vagy homo, tudjuk hogy csak a dugáson jár az agyunk, csak a szex szex szex, és ha két kiéhezett ember találkozik, akkor hamarabb lesz szex mint érzelem és igényes kapcsolat, amire te is vágysz.
Amit ti átéltek, az a hetero pasi álma a nőknél, hogy elmegy egy buliba és biztos talál magának egy futó kalandot, mert minden nő ki van éhezve, de nem látja amit már ti láttok, hogy ez ellehetetleníti a rendes kapcsolatot, mert mindenkinél fontosabb lesz a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!