Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van még rajtam kívül olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül olyan akinek nem csak a szex ami fontos?

Figyelt kérdés
Rajtam kívül nem sok olyan meleget ismerek akinek számítana valami ami nem szex... Csak érdekelne, hogy egyedül vagyok-e akinek más is számít.. :D

2017. máj. 18. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Mármint arra gondolsz hogy nem csak a szex hanem más is vagy hogy vannak dolgok amik a szex előtt vannak?
2017. máj. 18. 13:36
 2/11 A kérdező kommentje:

Pontosan! :)

Egy hosszú beszélgetés vagy összebújva egy filmezés..

Akármi.. :D

2017. máj. 18. 14:03
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Én biszex vagyok és a férfiak szexre kellenek.

A nőkkel szeretek ölelkezni, bújni, szerelmesnek lenni, kapcsolatban lenni.

De ezt nem is titkolom egy férfi partner elől sem.

24/f

2017. máj. 18. 14:17
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
De hogy ezek egy szintben vannak szerinted vagy kifejezetten a szex előtt vannak?
2017. máj. 18. 14:18
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Engem például elsősorban nem a szex érdekel, hanem annál fontosabbnak tartom a közös programokat, beszélgetéseket stb. Tehát nem vagy ezzel egyedül. :)

Én olyannal össze se jönnék, akinek a szex a legfontosabb!

2017. máj. 18. 14:23
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 Fontosabbnak tartom a szexnél... :D
2017. máj. 18. 14:27
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Persze.

Párkapcsolatban vagyok és imádok barátommal összebújni. Összebújva filmezünk, alszunk. Szoktunk együtt főzni, aminek általában káosz a vége, legtöbbször miattam. :D Meg még sok mindent csinálunk közösen.

Az első 3 hónapban mikor összejöttünk nem volt szex. Bár én már azért akkor vágytam rá, de elfogadtam hogy barátom még nem állt rá készen.

2017. máj. 18. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
20%

Ez tart addig amíg fel nem áll a farkad. A melegeknél ez a nagy vicc ha kapcsolatról van szó, hogy két pasiból áll a pár. És mint minden pasi, legyen akár hetero vagy homo, tudjuk hogy csak a dugáson jár az agyunk, csak a szex szex szex, és ha két kiéhezett ember találkozik, akkor hamarabb lesz szex mint érzelem és igényes kapcsolat, amire te is vágysz.

Amit ti átéltek, az a hetero pasi álma a nőknél, hogy elmegy egy buliba és biztos talál magának egy futó kalandot, mert minden nő ki van éhezve, de nem látja amit már ti láttok, hogy ez ellehetetleníti a rendes kapcsolatot, mert mindenkinél fontosabb lesz a szex.

2017. máj. 18. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva szerintem van, csak nagyon ritka én azt nem értem, hogy mi lesz majd később, jó lesz ez így akkor is, hogy kvázi egyedül van és nincs párja vagy lehet nem is vágynak rá sokan bár azt azért egy idő után kétlem, de lehet tévedek :D
2017. máj. 18. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
itt vagyok pl
2017. máj. 18. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!