Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy szex közben jutott eszetekbe valami fontos (lenemadott adóbevallás, határidős esszé elküldése) és ezért elszállt az ihlet?
Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 22:51
1/9 anonim válasza:
Igen. Szakdoga. Meg jopar problema.
3/9 anonim válasza:
Volt már, persze. Egyszer pont akkor ugrott, hogy aznap jelenik meg az új Fallout DLC. Sosem fejeztem be még olyan gyorsan.
4/9 RoseTyler válasza:
Naná! Zh-k előtt sokszor, meg vizsgaidőszakban. :D
5/9 anonim válasza:
Hát én olyankor csak a férjemmel foglalkozom, meg azzal, amit csinál/csinálok. Rég rossz lenne, ha az adóbevalláson gondolkoznék közben. :D
6/9 anonim válasza:
Utsó.Nemrég ásítottam szopás közben. Emberek vagyunk.
Volt mar ilyen kérdező,de általában akkor,ha úgy fogunk bele,hogy előtte is azon agyaltam.
7/9 Deflohelp válasza:
Volt már ilyesmi, de kevés ez ahhoz, hogy menet közben elszálljon az ihlet.
8/9 anonim válasza:
én fejben kezdtem el matekozni közben. szerinted?:D
(sokat segített annó)
9/9 A kérdező kommentje:
jó hát velem is volt hogy elsültem volna ideje korán és hogy lenyugodjak a hársfaféléken kezdtem el agyalni
2017. márc. 25. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!