Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ért valamilyen hátrány azért mert?
Titeket ért valamilyen hátrány azért mert nyilvános képpel regisztráltatok egy társkeresőre? pl. kiderült munkahelyen mert volt fent ismerős vagy betalált a sok szexéhes és kattant személy :D Vagy egyáltalán semmi negatívum nem ért?
Csak azért érdekelne, mert szeretnék végre normálisan ismerkedni képpel, és kíváncsi vagyok, hogy milyen negatívumok érhetnek esetleg. :D Normális válaszokat pls :D
Soha nem titkoltam, de nem is ismertem el, hogy meleg vagyok. A magánéletemhez úgy gondolom senkinek semmi köze egészen addig, míg nem szeretne a részese lenni, vagy nem bántok másokat mentálisan, vagy fizikailag. Így aztán nem szoktam arról beszélni kivel fekszem le, kivel nem, ki tetszik, s ki nem. Azonban ért már több kellemetlen szituáció ezzel kapcsolatban. Fényképpel vagyok/voltam fenn, mert nem omlana össze az életem, ha világos lenne mindenki számára.
Kereskedelemben dolgoztam, szóval munkahelyi zaklatáson már bőven túl vagyok.
Az illető akivel leveleztem nagyon titkolózó volt, de a levélváltások kapcsán az jött le, hogy nagyon értelmes, s helyesen is tud írni, valamint semmi olyat nem olvastam, ami arra engedett következtetni, hogy bármi probléma lenne vele. Kivétel persze az, hogy képet nem akart magáról soha mutatni. Ebből pedig azt szűrtem le, hogy vagy nagyon fél, hogy kiderül, vagy pedig sok csalódáson van túl, mert esztétikailag nem sok esélye van másoknál.
Aztán egyszer olyat mert bekamuzni, hogy ő tulajdonképpen a kollégám, s ezért nem mer mutatni képet, nehogy lebukjon. Itt elhasalt nálam, mert alapból, ha nem akar lebukni, akkor nem kezdeményez velem beszélgetést, de főleg nem ismeri el, hogy ismer. Ezért másik profilt csináltam ál fényképpel, így azon már mert mutatni, s akkor kiderült, hogy már legalább három hónapja napi szinten bejárkált az üzletbe utánam leskelődni, de ebből csak annyit vettem észre, hogy mindig belebotlok egy fószerbe, aki furcsán néz rám, s rémisztő mosolya van, amitől olyan hibbant fejet vág. Aztán, amikor lebukott, s közöltem vele tudom kicsoda, akkor kezdődtek a fenyegetőzések, hogy kirúgat, meg váltsak munkahelyet. Egy ideig féltem is, hiszen, ha panaszt tesz ellenem, akkor nem tudtam volna védekezni ellene. De "szerencsére" utána csak megmaradt azon a szinten, hogy mindig bejárkált, de csak mindig jött utánam szótlanul a sorok között, én meg ilyenkor mindig a raktárba menekültem, ha tehettem.
Azóta munkahelyet váltottam, így ez megszűnt.
A másik viszont tényleges kollégám volt. Új srác volt, aki megtalált társkeresőn többször is, így ismert volt neki az arcom. Megpróbált ismerkedni velem, de mivel nekem nem jött be, így lepasszoltam. Ennek következménye volt, hogy lejárató kampányt indított ellenem, s mindenkinek azt hazudta, hogy rámásztam, meg akartam tőle ezt-azt. Szerencsére nem társkeresőn próbált ismerkedni, így bátran mindenkinek megmutattam miket írt nekem egy közösségi portálon viszonozva ezzel a "kedvességét". Nagyon kiborult akkor, fenyegetőzött, hogy rendőrségi feljelentést tesz becsületsértésért, meg hasonlók. Persze nem lett belőle semmi. A beszélgetésünkből, amit meg látott mindenki abból csak annyi volt egyértelmű, hogy ő nyomul, én meg elutasítom.
De persze volt olyan is, aki nem akart békén hagyni, s többször bepróbálkozott fénykép nélküli profillal a társkeresőn azzal a szöveggel, hogy kollégák vagyunk és találkozzunk. Persze ez nem jött be, akkor elég durván le kellett pattintanom a srácot, hogy attól, mert tudja hol dolgozom még nem fogok vele összejönni.
A munkahelyem miatt viszont többször futottam abba bele, hogy kép nélküliek feltétlenül akartak velem találkozni, mert hogy bejövök nekik biztosan. Mondtam találkozzunk, mert 2-3 kép csak irányadó, az élő találkozó dönt el mindent. Persze biztosak voltak a dolgukba, mert már láttak a munkahelyemen, vagy épp ha megtetszettem, s esetleg tudták másoktól hol dolgozom, akkor megnéztem előtte élőben. Szerencsére ez minimálisra csökkent, mióta otthagytam azt a kereskedelmi egységet, ahol rendszerint előfordultak ezek. Bár tény, hogy a "legbájosabb" az volt, amikor az egyik férfi azt írta, hogy miközben kiszolgáltam őt és a feleségét, ő azon gondolkozott, hogy vajon milyen is lehetek az ágyban.
Ugyan nem a témához tartozik, de közösségi oldalakkal azért óvatosan.
Nem vagyok semmilyen eldugott meleg oldalnak a tagja pl. facebookon, s rendszerint futok össze olyanokkal, akik már az első körben rákérdeznek, hogy "nem xy a neved a véletlenül?" Amikor igennel válaszolok, s megkérdezem, hogy honnan tudja, akkor közli, hogy a facebook feldobott, mint ismerősi lehetőséget. Mindezt úgy, hogy nem volt közös ismerősünk, valamint 460 ismerősből 10, aki meleg, de azok se híresztelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!