Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnám a meleg szexet! Mit tegyek, mindig izgat a vágy, de nem merem! Megtegyem, megbánnám?
23 éves fiú vagyok.. az utóbbi időben mindig arra gondolok,hogy milyen jó lenne,korlátlanul,gátlások nélkül meglovagolni egy férfit.
Melyik lenne az ideális korosztály szerintetek?
Metroszexuális izmos , szörös férfiakon fantáziálok, máskor normál testalkatú szörös vagy csupasszal. Igazából mindkettő félével kipróbálnám.
Most,hogy jön a meleg idő egy fülledt nyári nap egy férfin izzadni vagy kettőn,hogy egyszerre tegyék be közöttük izadni és gátlástalanul lovagolni.
Minden vágyam,de nem vállalnám be,hogy gumi nélkül es belém élvezne vagy a lyukamra élvezne és a farkával nyomkodná be!
Először egy férfivel majd gruppent kiprobálni vagy gang bang.. kiváncsi vagyok,amikor egymás után több farok van,milyen lehet,milyen változás lenne a lyukamnak mindig más farok.
Normális válaszokat kérek!
Szerintem egy korodbeli 18-25 éves sráccal kéne kipróbálnod, akik tetszik.
19/a
Őszintén,elsőre szerintem egy tapasztaltabb,idősebb 30+-os férfit válassz,akinek van türelme egy szűz fiúhoz.
A fiatalok többsége ajtóstól rontana a házba,mert a sperma elönti az agyukat..
mindent ki kell próbálni az életben, max nem fog tetszeni, de legalább elmondhatod, hogy kipróbáltad.
De azért egy gruppenbe elsőre ne menj bele, mert lehet az első percben elszaladsz, annak meg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!