Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónalj fétis nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Nektek van ilyesmi fétisetek?
20f/p
2017. máj. 9. 20:07
12/20 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, de a borostás a kedvencem🙂
2017. júl. 27. 09:46
13/20 anonim válasza:
Nekem is a borostás hónalj ami kb fél centi vastag szőrt jelent az tetszik :D De nekem mondjuk ennél nagyobb fétis a hason lévő szőr... egyszerűen odavagyok érte.. Lehet sűrű is de a kedvenc a köldök alatti csík :P
14/20 anonim válasza:
nekem bejön a szőrös hónalj persze ha tisztán tartott
Meg a szőrcsik a köldöktől lefelé
15/20 budaiz válasza:
Vagyunk páran akinek ez bejön.
Hónalj borotváltan borostásan nagyon tetszik. A természetesen szőrös hónalju jó pasikat neten láttan akik tetszettek is.
Sokaknak tetszik (nekem is) köldökig feljövő csík.
Megmagyarázni nem tudom hogy miért de nagyon izgató.
16/20 anonim válasza:
Nem is kell magyarázni szerintem.
A vicc az hogy angol a köldöktől lefelé tartó szőr csíkot "kincs vonalnak" nevezik.
17/20 anonim válasza:
Én egyszerűen imádom a teljesen simára borotvált női hónaljat
18/20 anonim válasza:
Az jó lehet neked. De ez egy meleg kérdés.
19/20 Jocikabp82 válasza:
Lanyok honaljfetis imadom ismerkedni valaki??? Bp i vagyok írjatok
20/20 Kristóf5789 válasza:
Én ilyen barátnőröl álmodom aki elfogadna ilyen állapotomban hogy nekem ez a fétis megvan.
És remélhetőleg nem zavarja, nem ítél el érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!