Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónalj fétis nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Nektek van ilyesmi fétisetek?
20f/p
2017. máj. 9. 20:07
1/20 anonim válasza:
Semmilyen fétis nem "gáz" maximum van olyan ami elég ritka vagy egyeseknek furcsán hat.
3/20 anonim válasza:
Hát ha ilyen fétissel a barátom lennél, szerintem elhagynál.
Túlságosan izzados vagyok és nagyon nehezen tudom elfedni a szagokat.
Gondolom nem büdös hónalj fétised van.
4/20 anonim válasza:
Én szeretem, ha a női hónaljnak van egy kis természetes bőrszaga, szerintem jobb minta dezodorillat. Az izzadt bűz azért már nem vonz.
34/F
5/20 anonim válasza:
a szőrös hónalj nekem is izgató
7/20 anonim válasza:
Van egy ilyen ismerősöm, folyamatosan a honaljamat bamulja :D :D engem mondjuk nem zavar annyira, néha kicsit kellemetlen h nem a szemembe néz :D
9/20 anonim válasza:
Óh, engem is vonz. Imádom a tarkóra tett kezű srácokat.
10/20 anonim válasza:
Bár még nem volt részem benne.
De biztos is szeretném. Főleg az izgató hogy a faszi belenyomja a fejem a hónaljában.
És egyáltalán nem gáz. nekem van rosszabb fétiseim. 3:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!