Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez beleférhet egy ilyen kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Van két fiú, az egyik homo- másik heteroszexuális. Belefér e az, hogy barátilag megöleljék egymást (főleg ha előre megbeszélik) vagy ez nem szexuális beállítottság kérdése.2017. máj. 5. 11:14
1/4 anonim válasza:
Egy ölelésen mit kell megbeszélni ?
Az vagy jön magától vagy nem.
Belefér.
Ez egy természetes emberi reakció.
Teljesen minde1 kinek mi a szexualitása .Neme . Kora .
2/4 A kérdező kommentje:
Én attól félek hogyha meg akarnám ölelni nehogy vissza utasítson.
2017. máj. 5. 11:22
3/4 anonim válasza:
Függ az illető felfogásától, mennyire taszítja a homoszexuális beállítottság. Én nem tartom nagy jelentőségűnek egy ölelést. Van meleg ismerősöm, ő tiszteletben tartja hogy heteró vagyok én is hogy ő meleg, így nincs probléma egy öleléssel, szerintem ha ez meg van köztetek akkor nem hinném hogy visszautasítana
4/4 anonim válasza:
Én bi vagyok, és szerelmes a barátomba. Ő ezt teljesen elfogadja, bár nem örül neki.
Viszont ő nem enged egy kicsi ölelést sem, azt mondja, hogy nem fér bele, mert én másképp éreznék (azaz nem barátilag) az ölelés közben. És igaza van.
Ezzel azt akartam mondani, hogy a heteró sráctól függ, neki mi a felfogása ezzel kapcsolatban. A javaslatom az, hogy semmiképp se próbáld meg, mert tényleg rosszul is elsülhet, hanem valahogy próbáld meg megtudakolni, hogy "szívességként", vagy valami jutalomként... lehet-e ilyet kérned. És akkor kiderül, hogy mi a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!