Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki férfi szereti ha őt dugják és azt is ha ő dugja a másikat, ti melyiket próbáltátok ki először az életben? Egy partnerrel megvolt minden?
Figyelt kérdés
Az unikat kérdezem, vagy bárkit aki kipróbálta az életben azt is ha az ő farka van a másikban és azt is ha benne van egy farok. Ti először melyiket próbáltátok ki a kettő közül? Miért azt, amelyiket? Utána ahhoz képest milyen volt a másikat is megtapasztalni?
Ha kipróbáltátok, lett a kettő közül kedvencetek? Egy partnerrel mennyire sikerül úgy, hogy mindkettőt ki tudjátok próbálni?
2017. máj. 4. 20:12
1/3 anonim válasza:
Én elsőre passzív voltam mert mondhatni az a meleg szex privilégiuma. Nekem mind a kettő kell pont közepén vagyok és nem tudok csak egyik oldalon lenni, uni sráccal lennék csak kontabilis. Mindent egy partnerrel csinaltam de flip-flop még nem volt (amikor egy szexen belül mind2 oldalon vagy)
2/3 anonim válasza:
En eloszor a passzivat probaltam ki kivancsisagbol majd ugyanazzal a sraccal masnap az aktiv szerepet is kiprobaltam
Rajta kivul egy sraccal voltam meg es vele is meg volt egy este alatt h aktiv is voltam es passziv is, vele a mai napig tartom a kapcsolatot es neha unikent szexelunk
23/F
3/3 anonim válasza:
aktív voltam először, csak a második barátommal voltam passzív. aztán volt olyan kapcsolatom is ahol felváltva nyomtuk. jobban szeretek aktív lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!