Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány meleg lehet elítélve akkor, amikor megtudják róla a lentebb leírtakat?
Sziasztok!
Én egy tini meleg srác vagyok és alapjáraton a velem egykorúak vagy tőlem egy pár évvel idősebbek jönnek be.
Tudom ez sokunkkal így van.
Tehát a skála nekem max. +10 év. De törekszem arra,hogy korban minél közelebb legyünk egymáshoz, hogy egyezzen az ízlésünk és hasonlóak.
Na de mi van akkor ha a skála végén lévő ember lesz az én lelki társam , ha belé szeretek?
Szóval a kérdésem: Hány meleg lehet elítélve akkor amikor beleszeret egy tőle idősebb/érettebb férfiba VAGY fiatalabb/tini fiúba? Elsősorban azok válaszára vagyok kíváncsi akik nem titkolják a melegségüket a család/barátok előtt. Egyébként minden és mindenki véleményre kíváncsi vagyok.
Bármi tapasztalat?
Köztünk a mostani párommal 26 év a korkülönbség.
Az én családom, barátaim furcsállják, hogy miért vagyok vele, hiszen szerintük már öreg hozzám (20 éves).
Szerintem nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!